2777
2789
نمیدونم چرا ولی دلم میخاد به روز همسر سابقمو ببینمو باهاش حرف بزنم از حالو روز زندگیش بپرسم خیلی دلم ...

دقیقا منم ،منم جدا شدم اون منو نخواست چند وقته پیش متوجه شدم ازدواج کرده خیلی بهم ریختم نمیدونم چم شده با اینکه خودم بچه دارم ولی ازدواجش منو بهم ریخت !همش فک میکنم زنش چه شکلیه؟ اخلاقش با اون چطوره ؟دوسش داره؟همش به من می‌گفت من تالار اینا نمی‌گیرما!! ولی عروسی گرفته تو بهترین تالار شهر ! 

حرفاتون خیلی ارومم کرد برخلاف بقیه ادما که فقط مسخره و توهین میکنن حرفاتون انگار منو به خودم میاره

گول حرف هاشو نخور ، این بار به حرف خانوادت گوش کن هرچی گفتن ، دوماه کم‌نیست نه حرف، نه توضیح ،یک بار بهت فکر نکرد چه حال داری حتما بهش پیام دادی و جواب نداده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش منه . ۹ سالشه و شانس من انقدر شبیه پدرش شده حتی خنده هاش که بعضی وقتا قلبم فشرده میشه

مواظبش باش بچه ها خیلی حساسن خدا ب خودت هم صبر بده سخته

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
انقدر حالم بده که دلم میخواد خودمو بکشم کاش مادر منم مثل شما کمکم میکرد اما فقط میزنن توی سرم😭

عزیزم خودت همه کس خودت باش منم تک و تنها توی زندکی نابود شدم کسی پشتم نبود بالاخره خودم اقدام کردم و بعد سیزده سال حدا شدم کسی ازم نپرسید مردی یا زنده ای اینقد اومدمو رفتم پنبه گذاشتم تو گوشام چشامو بستم فقط ب سختیهایی ک کشیدم فک کردمو و کم میاوردم جدا شدم دیگه بماند بعدش اوارگی و دربدری چقد کشیدم قوی باش فک کن تو این دنیا اصلا کسی وحود نداره فقط خودتی 

باور کنین که کامنتتون اشکمو در اوورد 😭💔خط به خطش حرف دلم بود تازه من 18 سالمه 3 ساله که ازدواج کرد ...

عزیزم تو ک سنی نداری هنوز اول راهی،سعی کن از تمین اول مسیر درست قدم برداری چیزایی ک میخوایو بهش بگو،پیامای س ک س ی براش بفرست بزار گرم تر باشه تو رابطه باهات ،تو کانالای تلگرامی ک مربوژ ب مسایل زناشویی عضو شو خیلیاشون  راهکارای خوبی دارن برای گرم کردن رابطه مثل کانال مشاور زندکی یا پیوند عقل وعشق ،نامه های محبت امیز در حد دو خط بنویس بزار تو جیب شلوار یا پیرهنش یهو برمیدا  میخونه غافلگیر میشه ساید اولا هیچ واکنشی نشون نده بعد کم کم اثراتشو میبینی وخیلی کارای دیگه

توسن کم ازدواج کردی وب اصرار خانوادت بود واختلاف سنی داری همه اینا هست قبول ولی راهی ک اومدی از اینجا ب بعدشو میتونی خودت قشنگ تر گام برداری باورکن اگ بخوای میشه در ضمن خیلیا بودن ک اختلاف سنی زیادی داشتن اما رابطه گرم وعاشقانه ای دارن مثلا تو افراد معروف مثل لادن میتوفی وهمسرش ک بازیگر وکارگردان ۲۰ یال اختلاف سنی دارن ولی بین اینهمه بازیگرا ک جداسدن اینا خیلی خوب وبی حاشی زندگی میکنن واینکه ب نقاط مثبت همسرت بیشتر فکر کن تمرکزتو ار منفیاش بیرون بیار ویعی کن برای بهبود زندگیت تلاش کنی وقدم برداری رابطه دوطرفست

دقیقا منم ،منم جدا شدم اون منو نخواست چند وقته پیش متوجه شدم ازدواج کرده خیلی بهم ریختم نمیدونم چم ش ...

چقدر درکت کردم 

ماهم تمام بحثامون سر تالارو این چیزا بود حیفش میومد خرج من کنه درصورتیک من خیلی خشکل بودمو اون هیچی نبود و من سر یه لجبازی زنش شده بودم 

همیشه میگم الهی خدا زن بد قسمتت کرده باشه تا پشبمون بشی ازینک بمن میگفتی بد

پیش منه . ۹ سالشه و شانس من انقدر شبیه پدرش شده حتی خنده هاش که بعضی وقتا قلبم فشرده میشه

میشه یکم از بعد طلاق بگید چجوریه،همسر فعلیتون هم بچه دارچجوری باهاش اشنا شدید

در حال حاضر شده دلتون برای همسر سابقتون تنگ بشه 

چقدر درکت کردم ماهم تمام بحثامون سر تالارو این چیزا بود حیفش میومد خرج من کنه درصورتیک من خیلی خشکل ...

من خیلی دوسش داشتم اون منو دوس نداشت همش میگف من میخواستم ی زن خوشگل بگیرم !من بیس سالم بود اون 32 بود با من تو خیابون نمیخواس راه بره !!بخدا زشت نیستما فک نکنی زشتم ی هفته بعد جدا شدنمون ازدواج کردم خداروشکر زندگیم خوبه ، ولی اون روزا اون گریه هام هیچ وقت از یادم نمیره هیچ وقت حلالش نمیکنم ! ی شب خواب دیدم بچه دار شده از خواب پریدم استوری شو دیدم عکس داماد گذاشته  !