2777
2789
عزبزم برو خداروشکر کن خانوادت برادرات پشتت هستن این بزرگترین امتیاز ک درحال حاضر داری خیلیا هستن ک ب ...

حرفاتون خیلی ارومم کرد برخلاف بقیه ادما که فقط مسخره و توهین میکنن حرفاتون انگار منو به خودم میاره

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
فقط باهام بازی شده بخدا شما کا نمیدونین چقدر خوب بود اخلاقش حتی روز عقد چقدر باهام خوب بود یهو رفت ی ...

فقط خدا کنه زودتر از بلاتکلیفی دربیای من ب داداشاتم حق میدم دو سنت کمه تجربه هم نداری این چجور دوس داشتنیه ک اینقدر راحت وولت کرده ورلته ن خبری ن زنگی ن چیزی ابن کارش ته بی مسیولیتی خب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با همسر دومم چند ماه بعد ازدواج تو فروشگاه همسر اولمو دیدم پدر پسرم بعد ده سال زندگی بخاطر خیانت اون جدا شده بودیم . اون منو زودتر دیده بود و یواشکی افتاده بود دنبال ما تو فروشگاه ... وقتی در اومدم سوار ماشین بشم دیدم اشکشو پاک کرد. بغض داشت منو هم خفه میکرد چقدر با اون و پسرم رفته بودیم اون فروشگاه 😓 

حرفاتون خیلی ارومم کرد برخلاف بقیه ادما که فقط مسخره و توهین میکنن حرفاتون انگار منو به خودم میاره

خداروشکر امیدوارم رودتر همسرت جواب پیامتم بده بیاد جلو با خانوادت حرف بزنن سنگاشونو وا بکنن یا رومی رومی یا رنگی زنگی حداقل خواستی جداشی هم بدونی دلیل رفتنش چی بود چرا یهو بی خبر رفت اینجوری دلت نمیسوز ک صد خودتو برا حفظ رابطتون نزاشتی

نمیدونم چرا ولی دلم میخاد به روز همسر سابقمو ببینمو باهاش حرف بزنم از حالو روز زندگیش بپرسم 

خیلی دلم میخاد ببینم اونیک بمن میگفت بد الان زنش چطوریه 

با اینک الان خیلی از همسرم راضی ام و اصلا اون ادم برام اهمیت نداره ولی از ته قلبم همیشه میخام پشبمون باشه از طلاق دادن من 

چون بعد طلاق خیلی عذاب کشیدم

نزدیک چهل سالمهبخدا که منم... دنیا به من یه مرد عاشق بدهکاره....😭چقدر نیاز ج ن س ی سرکوفت شده دارمچ ...

باور کنین که کامنتتون اشکمو در اوورد 😭💔

خط به خطش حرف دلم بود تازه من 18 سالمه 

3 ساله که ازدواج کردم 

خوبه ها ادم خوبیه دوسم داره 

اما ذوق نداره 

محبت نداره 

نوازشم نمیکنه 

پر از نیاز جنسی سرکوب شده ام 

16 سال اختلاف سنی دارم باهاش 

خانواده ام بزور دادنم 

انقد گفتم نه نمیخوام گفتن نه سر سفره پیشش نشستی مردم دیدن نمیشه باید باهاش عروسی کنی 💔

طلاق گرفتن سخته؟

خیلی سخته خیلی 

ولی واقعا گاهی می ارزه 

من دوبار جدا شدم بار اول خیلی مسخره جدا شدیم بچه بودم اونم بی مسئولیت 

ولی طلاق دومم خیلی ب نفعم بود ک از یه مرد روانی نجات پیدا کردم اینقدر روانی بود ک بچمونو تو شکمم کشت 

خیلی سخته خیلی ولی واقعا گاهی می ارزه من دوبار جدا شدم بار اول خیلی مسخره جدا شدیم بچه بودم اونم بی ...

خخداراشکر عزیزم واست خوب شد ولی بعضیا شانس ندارن بدتر گیرشون میاد 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
منم با همسر دومم چند ماه بعد ازدواج تو فروشگاه همسر اولمو دیدم پدر پسرم بعد ده سال زندگی بخاطر خیانت ...

همسر سابقتون ازدواج کرد،پسرتون با شما زندگی میکنه

دیدار دوباره با ادم قبلی زندگیت  خیلی تلخ 

منم با همسر دومم چند ماه بعد ازدواج تو فروشگاه همسر اولمو دیدم پدر پسرم بعد ده سال زندگی بخاطر خیانت ...

ببخشید پسرتون پیش شماست یا با همسر سابقتون زندگی میکنه؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
چقدر از این لحظات میترسم واقعا جدا شدن جرات میخوادهرکس تصمیم میگیره جدا بشه خیلی شجاعه خیلی

وقتی دیگه کارد ب استخون میرسه چاره ای نیست منم این راهو تنهایی رفتم خیلی سختی کشیدم

همسر سابقتون ازدواج کرد،پسرتون با شما زندگی میکنهدیدار دوباره با ادم قبلی زندگیت خیلی تلخ

نه ۴ سال گذشته ولی ازدواج نکرده . پسرمو گرفتم مهریه رو بخشیدم . خیانتش در حد چت و دوستی بود . خیلی تلخه مخصوصا اینکه اون عشق اولم بود و بعد چند سال دوستی ازدواج کرده بودیم