2777
2789
اگه یه روزی اومد و گفت میخوام طلاقت بدم من هیچی ندارم به جز عمرم که بر باد رفته مهریه ام که چیزی نمی ...

از خودش چی داره،؟

اگه خونه داره حتما بهتون‌مهریه تعلق میگیره قسط بندی نمیشه ونصف هرچیزی که بعد ازدواج به دست اورده برای شماست

و این ۱۵ سال زندگی هم به ازای هرسالش پول تعیین میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا ۱۵ سالم اختلاف سنی دارید تو ک سنی نداری دختر،شوهرت نظامیکاش روز اول ب حرف خانوادت گوش میدادی ...

بچه بودم خرم کرد با ابراز علاقه کردن فقط ۱۴سالم بود انقدر تو گوشم خوند که عاشقمه خرم کرد ۴ساله من نامزدشم همین که عقدم کرد ۲ماه پیش گذاشت رفت.کاش فقط یکی از خانوادم کمکم میکرد همشون میگن طلاق بابام میگفت خودش کرده ولش کنید وسط این زندگی بسوزه الان باید پرتش کنم خونه پدرو مادر پسره تا اونجا عذاب بکشه یادش بیاد روزایی که تو روم وایساد گفت میخوامش..

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
اگه یه روزی اومد و گفت میخوام طلاقت بدم من هیچی ندارم به جز عمرم که بر باد رفته مهریه ام که چیزی نمی ...

خب برا همین دارم بت میگم فقط از پولش استفاده کن،فقط ب چشم عابربانک ببینش برای براورد شدن خواسته هات بعدم پس انداز مخفی داشته باش حتما 

وضعیت مالیش چجور،خرج میکنه یا خسیس

خب برا همین دارم بت میگم فقط از پولش استفاده کن،فقط ب چشم عابربانک ببینش برای براورد شدن خواسته هات ...

مگه چقدر میشه پول پس،انداز کر د 

امیدم فقط بع مهریه بود که اونم هر رو روز به نفع مردهاست

خب برا همین دارم بت میگم فقط از پولش استفاده کن،فقط ب چشم عابربانک ببینش برای براورد شدن خواسته هات ...

میدونی چیه من سالهاس دارم اینجور که میگی زندگی میکنم. ولی گاهی مثل دختربچه ها دلم ناز کشیدن میخواد! بغل کردن! گل خریدن! قهقه خندیدن... بچه هام‌که بزرگتر میشن دیگه این مسائل ازم بیشتر دور‌میشن. زندگی احساسی امثال من تموم شده متاسفانه...

بچه بودم خرم کرد با ابراز علاقه کردن فقط ۱۴سالم بود انقدر تو گوشم خوند که عاشقمه خرم کرد ۴ساله من نا ...

ای خدا لعنتش کنه ک ،ببین همینایب ک بابات گفته رو بش پیام بد بگو خیییلی بی غیرتی ک راحت گذاشتی رفتی ومنو بااینهمه ادم تنها گذاشتی رفتی ب تو میگن مرد ک شهامت نداری جلو خانوادت وایستی الان بابام میخواد منو بندازه بیرون از خونش چون میگه با ابروم بازی کردی تو چجور مردی هستی ک عرضه نداری بیای جلو تکلیف زنتو ناموستو مشخص کنی ببرگ و وغیرت وگناه من چی بود این وسط جز عاشقی(اینایی ک گفتمو پیاز داغشو زیاد کردم ک تحت تاثیر شاید قرار گرفت همینجوری بهش بگو توم تونستی ۴ تا جمله بهش اضافه کن ببین چی میشه شاید نتیجه داد بالاخره چیزی گفت)

مگه چقدر میشه پول پس،انداز کر د امیدم فقط بع مهریه بود که اونم هر رو روز به نفع مردهاست

جدا بشیم وضعمون بدتر میشه. حداقل الان مادر بچه هامونیم. اونا ارامش دارن. ازشون جدا نیستیم. من خودم که دیگه فقط دارم برا بچه هام زندگی‌میکنم. اینا به یه جایی برسن بمیرم هم مهم نیست

ای خدا لعنتش کنه ک ،ببین همینایب ک بابات گفته رو بش پیام بد بگو خیییلی بی غیرتی ک راحت گذاشتی رفتی و ...

اینارو بهش میفرستم ممنون.توروخدا دعام کن روش تاثیر بزاره وگرنه بخدا مردن برام اسونتراز این همه اذیت و ازاره

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
میدونی چیه من سالهاس دارم اینجور که میگی زندگی میکنم. ولی گاهی مثل دختربچه ها دلم ناز کشیدن میخواد! ...

چندسالتونه،خودمم تو شرایطی ک گفتم متاسفانه دارم زندگی میکنم 

وبدتر از همه میدونید چیه اینه ک من همه ی اون ناز کشیدنا از ته دل خندیدنا وعاشقی کردنا رو تو زندگی خیالی وتو ذهنم با ادم خیالیم تجربه وتصور میکنم خییییلی خیییلی مسخرست میدونم ولی چاره ای ندارم برای ادامه دادن مجبورم ب زندگی خیالی و ب رویا پردازی