2777
2789
من دلم سر اون تایپیک ای گرفت که یه دختره گفت امروز آخرین روزیه که تو خونه خودمم وگل های خونمو برای آ ...

عه من ندیدم قضیه چی بود؟

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
چقدر از این لحظه وحشت دارم خدایا تو میدونی من چقدر ضعیفم دیگه نمیکشم باهام این کارو نکن💔اسی دلم شکس ...

متشکرم عزیزم،الهی از هر چیزی ک وحشت و ترس دارین همیشه ب دور باشین 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقی یه روز رد شدم از اون خیابوندیدمت یخ زدم چه پیر شدیم ما هر دوتامونساده بودم برات زندگیم سخت شد ...

و من آهنگو پلی کردم تا حال اون مرده رو درک کنم... چقدر سخته:)) لطفا تلاشتون رو بکنید تا پشیمونی نباشه...

❌❌❌اسی دلم گرفت

مگ زندگی چقدره؟؟که بخاطر غرور دارید روزاتون رو بدون هم میگذزونید

یعنی شما روزای خوب باهم نداشتید ک بهش فکر کنید؟؟

حتما داشتید

اصن خودت گفتی لیلی و مجنون بودید😔

به حرمت همون روزای لیلی مجنون بودنتون یکم دیگ برا زندگیت تلاش کن

بجنگ

زندگی چیزی جز همین روزایی ک دارن میگذرن نیست

تموم شد ببین چند سال عمرمون گذشته

زندگی ب کوتاهی اذانیه ک اول در گوشمون گفتن  و نمازی ک بعد مرگ برامون میخونن

حیفه خیلی حیفه

روزای قشنگ خودشون نمیان!!!ساخته میشن!!میشه روزای قشنگم ساخت!!پس بسازش❤️

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
سلام داستان زندگیمو تعریف کنم همه کیف میکنن ک چ لیلی و مجنونی.....ولی واقعیت بداخلاق بود و زود عصبان ...

دقیقا عین همسر منو دقیقا عین زندگی من 

اما من کم نیاوردم غلامشم نشدم مدیریت کردم قلقش رو به دست اوردم و کمکمش کردم 

نمیگم شده یه مرد خوش اخلاق که مدام داره برام سجده میکنه نه اما شده مردی که بی دلیل عصبی نشه وحق و منطق اولویت حرفش باشه هرررر دستوری بده اول میگه چشم بعد کار خودمو میکنم اول بهش حس اقتدار و میدم بعدم کار خودمو میکنم خیلی صبوری میخواد اما ارزشش رو داره 

انشاالله به حق امام حسین و حضرت ابالفضل زندگیت یه جوری خوب بشه که خودتم باورت نشه 😍

انشاالله خدا بهترین ها رو سرراهت قرار بده و زندگیت خوب بشه

❌❌❌اسی دلم گرفتمگ زندگی چقدره؟؟که بخاطر غرور دارید روزاتون رو بدون هم میگذزونیدیعنی شما روزای خوب با ...

تو این مدت نیومده دنبالم،اگه بیاد بخاطر دخترم با چن تا شرط و شروط شاید برگردم وگرن دیگه ازش بریدم 

دقیقا عین همسر منو دقیقا عین زندگی من اما من کم نیاوردم غلامشم نشدم مدیریت کردم قلقش رو به دست اوردم ...

ممنونم از شما ان شاءالله،امیدوارم زندگی کنار همسرتون روز ب روز قشنگ تر از دیروز باشه، خداروشکر شما تونستید مدیریت کنید منم میتونستم ولی دیگه کم آوردم...

سلام عزیزم ده روز قبل انتقال داده نمیشه بطلان معامله صوری بزنه؟پولشم بدهی داشته روی اعسار مهریه تاثی ...

سلام عزیزم 

نه نمیشه متاسفانه ولی باز از یه وکیل سوال کنید ممکنه باز راهی باشه

پولشم مهریه دین اولویت دار هست و اول مهریه رو میدن بعد بدهی های دیگا

متوجه منظورتون نشدم !!

ببین گلم حتما که نباید زن و شوهر توی هر مسئله ای تفاهم و شباهت داشته باشند 

اتفاقا تفاوت ها هم قشنگه به شرط اینکه دو طرف درک تفاوت های همدیگه رو هم داشته باشند