2777
2789
عزیزم تو ک سنی نداری هنوز اول راهی،سعی کن از تمین اول مسیر درست قدم برداری چیزایی ک میخوایو بهش بگو، ...

احساس کمبود میکنم 

اصلا اعتماد بنفس ندارم دیگه 

حوصله اینکارا رو ندارم دیگه 

خسته شدم 

همش میگم کاش خودمو بچه هام با هم بمیریم 

اصلا خوب نیستم 😭

هیچکس درکم نمیکنه 

تازه یکبارم رفتن که طلاق بگیرم انقدر پدرم بد اخلاقی کرد فرار کردم 

نمیدونم چیکار کنم 

هم سن و سالانه میبینم انقد سر زنده هستن 

ولی من انقد افسرده شدم از خونه بیرون نمیرم 

من از این میسوزم که خانواده خوبی ندارم 

وقتی دخترم رو باردار بودم زنگ زد گفت بچه چیه گفتم دختره بابا 

گفت چرا دختره؟ گفتم دختره دیگه گوشیو روم قط کرد 

الان باز متاسفانه ناخواسته باردار شدم شب و روز میگن بچت پسر باشه 

هر کی بهم میگه بچت پسره مامانم قول شیرینی بهش میده ابرومو برده 

دردم که یکی نیس پس فردا سونو انتی دارم از بس استرس دارم جونم داره در میره 

نمیدونم اصلا چرا من افریده شدم 

شما هم برگشتین پیش همسرتون ،ازدواج کردید دوباره

نه ازدواج نکردیم همسرم بلافاصله بعد از طلاق اومد اتریش بعداز چندسال اومد پسرمم آورد پیش خودش یه ماهی میشه به اسرار پسرم اومدم پیشش مدتی پیشش بمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خودت همه کس خودت باش منم تک و تنها توی زندکی نابود شدم کسی پشتم نبود بالاخره خودم اقدام کردم و ...

خییییلی شجاعت میخواد افرین بهت بخاطر قوی بودنت،بچه هم داشتید جدا شدید؟شاغل بودید یا منبع درامدی داشتید

همسرتوون ازدواج نکرده،دوست ندارید دوباره بهم برگردید

نه اونم ازدواج نکرده،به نظرم کار اشتباهیه که رابطه ای که تموم شده دوباره گرفتارش بشیم البته مازمان طلاقمون سنمون کم بود هردو الآن تقریبا ده سال میگذره کلا موقعیت و شخصیت هردومون عوض شده ولی بازم من کلا به ازدواج مجدد فکر نمیکنم

فکر می کنی عزیزم 

خیلی هم بی تفاوت نبودی وگرنه الان درموردش تاپیک

نمی زدی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خییییلی شجاعت میخواد افرین بهت بخاطر قوی بودنت،بچه هم داشتید جدا شدید؟شاغل بودید یا منبع درامدی داشت ...

اره یه پسر 12ساله ن شاغل نبودم ولی یعد حدا شدنم رفتم سر کار شرکت خصوصی  قصش طولانیه 

از خودش چی داره،؟اگه خونه داره حتما بهتون‌مهریه تعلق میگیره قسط بندی نمیشه ونصف هرچیزی که بعد ازدواج ...

مهریه ۱۱۰ سکه تعلق میگیره. اگه بشه ثابت کرد که اون آقا اموالش بیشتز از حدی هست که ۱۱۰ تا بده؛ مهریه کامل تعلق میگیره

و اگه نتونه اون ۱۱۰ سکه رو کامل پرداخت کنه؛ حتما قسطی می‌شود که الان اکثرا قسطی هست

و یک چهارم حقوق آقا به عنوان قسط مهریه در نظر گرفته میشه

و اگر فقط یک خونه داشته باشن؛ و توقیف بشه؛ اون آقا حق اعتراض داره و مستثنیات دین شناخته میشه و دیگه لازم نیست اون خونه فروخته بشه و حق آقاست

پس اینکه حتما مهریه پرداخت میشه و قسط بندی نمیشه اشتباهه

یند تا نصف اموال هم درصورتی تعلق میگیره که آقا درخواست طلاق بده، نه خانم. 

و نصف اموال نیست، تا نصف هست؛ با نظر قاضی؛ یعنی ممکنه ۱٪ اموال باشه؛ نه حتما ۵۰٪

فقط و فقط اگه کسی جز شروط ضمن عقد اینو اضافه کرده که *در هر شرایطی و حتی درخواست از طرف خانم؛ تنصیف اموال باشه* اونموقع اموال نصف میشه . 

احساس کمبود میکنم اصلا اعتماد بنفس ندارم دیگه حوصله اینکارا رو ندارم دیگه خسته شدم همش میگم کاش خودم ...

اول اینو بهت بگم تنها نیستی الان میدونی چندتا مشابه تو هستن،دقیقا یکی هم مشابه تو بود ۲۴ سالش تو همین سایت میگفت شوهرم دختر دوس ندار ولش کرد بود خونه باباش رفته بود بچه اولش ۴ سالش بود دومی هم حامله بود میگفت دعاکنید این پسر باسه بابامم داره از خونه بیرونم میکنه ،اینارو گفتم ک بهت بگم تنها نیستی خیلی از ما ادما شرایط یکسانی داریم فقط باید خودمون بلد باشیم ب خودمون کمک کنیم خودمون‌و تو غم ولجن افسردگی نندازیم ،الان مهم ترین چیز سلامتی خودتو وبچهاته سعی کن مقایسه رو بزاری کنار این بیشتر اذیتت میکنه ارامشو ازت میگیر ب این فکر کن عوضش تو همبن بچهات کوچیکن سختیت بعد یکم بچه هات بزرگ شن اصلا اختلاف سنی چندانی باهات ندارن وخودتم جوون موندی ،میدونم حالتو ک دوسداری پسر باشه ا..الله ک همون ک میخوای میشه ولی اگرم نشد غصه نخور عوضش دوتا دخترات رفیقت میشن ،باهم دیگ زود بزرگ میسن الان سخته اما چندوقت ک بگذره شیرین میشه حال خوب نموند حال بدم نمیمونه همشگی نیست سعی کن تمرکزتو ببری رو نقاط مثبت زندگیت ،بعدم پدری ک ب اجبار دخترشو شوهر مید سر جنسیت بچه خودت وشوهرت گوشیو قط میکنه چ اهمیتی داره نظرش یا دوست داشتنش مهم اول از همه خودتی بعد بچه ها وهمسرت سعی کن رابطتو باهمسرت گرم وقوی کنی الان ب توجه ووجود ذون بیشتر نیاز داری اهمیت نده ب رفتار خانوادت 

اسی،میدونی شرایط پرداخت مهریه چطور هست؟همسر من یه خونه و یک ماشین داره آیا سالی یک سکه فقط به من میر ...

خونه اگر بیش از اندازه قیمت داشته باشه ممکنه بذارن برای فروش ، ولی ماشین مستثنیات دین نیست ، اما شما هم روی خونه هم ماشین و هم حساب ها  توقیف بزن ، و از دادگاه بخواه استعلام اموال بگیره و حتما توقیف قبل از ابلاغ باشه

سلام عزیزانخواهرم امروز خونریزی شدید مغزی کرده هوشیاریش پایینه رفته کما خواهش میکنم با قلبهای پاکتون ...

براتون صلوات فرستادم ا..الله حالش خوب میشه شمام براش حدیث کیا بخونید خیلی حاجت مید

اول اینو بهت بگم تنها نیستی الان میدونی چندتا مشابه تو هستن،دقیقا یکی هم مشابه تو بود ۲۴ سالش تو همی ...

کاش همه انسان ها کسانی مثل شما در کنارشون داشتن که دلشون رو اروم کنه ❤

ممنون بابت دل گرمیاتون 

کاش بتونم به خودم بیام