2777
2789
انقدر حالم بده که دلم میخواد خودمو بکشم کاش مادر منم مثل شما کمکم میکرد اما فقط میزنن توی سرم😭

چون خانواده ت حامی نیستن باید عاقلانه تر تصمیم بگیری بری خونه ت میگن دیگه دختر نیستی! بچه بیاری میگن تنها رفت دوتایی برگشت! اینارو میگم از الان بدونی. سرکوفت الانت که سر بچگیت بوده قابل تحمل تره. بشین فکراتو بکن خواستی تا صبح گریه هاتم بکن ولی صبحش که بیدار شدی یا اینور پل باش یا اونورش!

ولی من میگم جدا شو . نمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر حالم بده که دلم میخواد خودمو بکشم کاش مادر منم مثل شما کمکم میکرد اما فقط میزنن توی سرم😭

خودتو انقدر اذیت نکن کاری ک شده گذشته خراب شد بفکر ایندت باش ،اگ شوهرت برگرد مثل ادم وحرف دلشو بزنه وبرات بجنگ ک خب نهایتا یمدت تو عقد میمونی اخلاقش خوب شد ودیدی مرد زندگی باهاش ادامه میدی اگ هم ن دیدی کلا نیومد یا ک دو دوران عقد بازم اذیتت کرد تهش اینه جدا میشی وطلاق میگیری اسمون ب زمین نیومده ک اینهمه ادم جدا شدن وزندگیشونو از نو ساختن توم یکیش هبچ اتفاق خاصی نمیفته نگران نباش جداییم اول سخته بخاطر شماتت اطرافیان وحرف وحدیثاشون یکم ک بگذر عادی میشه نگران نباش خودتو از ته دل ب خدا بسپار بااون ازته دل حرف بزن ازش کمک بخواه

خانوادتم اگ چیزی میگن خیر وصلاحتو میخوان حالا شابد لحنشون تند باشه اما دلسوزتن اینم تجربه باسه ک دیگ ب حرفشون گوش بدی

بچه ت چن سالشه خودت نخواستی پیشت باشه ؟

عزمزم من طلاق نگرفتم فقط دلم گرفت از حس و حال بعضی مادرا که از بچشون دور افتادن 

قطعا من هرگز نمیتونم چنین شرایطی رو تاب بیارم و قطعا خواهم مرد به یک روز نکشیده ....

من ظرفیت چنین سختی رو ندارم 😞

چون خانواده ت حامی نیستن باید عاقلانه تر تصمیم بگیری بری خونه ت میگن دیگه دختر نیستی! بچه بیاری میگن ...

خدایا کمکم کن😭داداشام میگن جداشی خودمون تا اخر عمر حامیت هستیم اما بری اسممون هم نیار چون همینجوری برامون بی غیرتی شده اون اینکارو باهات کرده نمیخوام بمونم توی دنیا😭

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
نزدیک چهل سالمهبخدا که منم... دنیا به من یه مرد عاشق بدهکاره....😭چقدر نیاز ج ن س ی سرکوفت شده دارمچ ...

وافعا متاسفم برای همه روزای قشنگی ک میشد داشته باشید ...

اومدم اینجا درد بقیه رو دیدم دردای خودم فراموشم شد

دلم برای مظلومیت هممون گرفت ..ما زنا اکثرمون کوه دردیم ک فقط خودمون از حال خودمون باخبریم ..

شما واقعا سنی ندارید ،کاش میشد مسیر زندکیتون تغییر بدید

خودتو انقدر اذیت نکن کاری ک شده گذشته خراب شد بفکر ایندت باش ،اگ شوهرت برگرد مثل ادم وحرف دلشو بزنه ...

فقط باهام بازی شده بخدا شما کا نمیدونین چقدر خوب بود اخلاقش حتی روز عقد چقدر باهام خوب بود یهو رفت یهویی یهویی داداشم میگه این برای ما بی غیرتیه که اون اینکارو کرده توهم بهمون نگفتی با غیرتمون بازی کردی.میگه یه درصدم به برگشتن بهش فکر کنی باید دور مارو خط بکشی چون از اول گفتیم بهت که خانوادش راضی نیستن زندگیت جهنم میشه.اگه طلاقم نده توی مردم پر میشه که ولم کرده رفته حالم بده😭

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
نمیدونستم پس تکلیف بیچاره زنی ک عمرشو صرف خونه و زندگی کرده چی میشه؟!!!

خب گلم ببخشیدا اینو میگم من نه طرف زن هستم نه مرد طرف حق رو میگم خب زنی ک تو خونه مونده مخارجش شوهرش تامین کرده امکاناتش شوهرش تامین کرده بعد طلاق خانوم‌میتونه راحت با هر کسی ازدواج کنه و مسولیت خونه با شوهره جدیدشه اما مرد نه بخواد ازدواج کنه باید خونه داشته باشه  بتونه مخارجه زندگی جدیدشون تامین کنه 

یجوری جدا شید ک دوطرف بتونن بعد طلاق زندگی کنن نه اینکه بعصیا میگن کله زندگی مردو غارت کنیم مرده ب خاک سیاه بشینه چون ما اسممون مطلقه شده 

حالا ب هر دلیلی طلاق اتفاق افتاده بلاخره ه خانوم هم یه درصدی مقصره چون انتخاب اشتباه کرده 

مهریه بگیرید اما نه جوری ک مرده جودی بخوره زمین ک دیگه تا ابد کمر راست نکنه انصاف داشته باشید 

یکی از آشنایان کارش ب طلاق کشید ماشین مرده ب اسم خانومه بود خانومه گفت ماشینو میزنم ب نام خودت چون با پول خودت خریدی برا مهریه هم هر چی قانون گفت متمدانه ترین حالت اینه نه اینکه جنگ و دعوا و آره بده تیشه بگیر  میدونم بعصیا از مردشون زخم خوردن اما خب این مرد روزی انتخاب خودشون بوده حالا توی این وضعیت نمیشه گفت ۱۰۰ درصد مرده تقصیر داره و باید اعدام بشه ما خانوما هم مقصر هستیم بالخره پس تاوان این اشتباهو دوطرف بدن 

خدایا کمکم کن😭داداشام میگن جداشی خودمون تا اخر عمر حامیت هستیم اما بری اسممون هم نیار چون همینجوری ...

عزبزم برو خداروشکر کن خانوادت برادرات پشتت هستن این بزرگترین امتیاز ک درحال حاضر داری خیلیا هستن ک بزور زندگی رو مبگذرونن وب خودشون باسه در لحظه میخوان جدا بشن اما حامی وحمایت گری ندارن ک کمکشون کنه تو خداروشکر حالا هستن پشتت

چی بگم فقط این وسط اون طفل معصوم سوخته چون بلاخره تو هم راه رو پیدا می‌کنی اونم 

فقط اون بچه است که پیش مادربزرگ میسوزه و بدون مادر بزرگ میشه  هر کس از راه رسید تیکه میندازه کسی نیست صبح‌پاشه بهش صبحانه بده بره مدرسه با هم برن پارک 

اینا حسرته به نظرم نه دیدن شوهر 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️