من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک میخواند مرا هر دم به خویش ••• میرسند از رَه که در خاکم نهند ••• آه شاید عاشقانم نیمه شب ••• گل به روی گورِ غمناکم نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• میفشارد خاکِ دامن گیر و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من میپوسد آن جا زیرِ خاک ♡
اینا قشنگتره یا فرشای طرح افشون که رنگ خاصی ندارن و تمام فرش کرم رنگ یا طوسی رنگه؟
نه اونا اصلا خوب نیست یه مدت ترند شدن و میرن
واقعا دنیا فرش رو با طرح ایرانی میشناسه به این طرح های افشون گند زده ب این
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بله میپسندم اما چون طرح شلوغ داره برای یه گوشه خونه یا به اتاق مناسبه نه کل خونه. از طرفی به هر نوع مبلمانی هم نمیاد.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
منم لبه فرشایی که الان مد شده دقیقا حس شمارو دارم.اصلا دوست ندارم خونمو اونطوری فرش کنم خیلی بی روح ...
سبز داشته باشه توش و قرمز خوشگل میشه ،نارنجی یا قهوه ایی دوست ندارم توش باشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.