2777
2789
خیلی قشنگ تر از فرشای بی رنگ و رو و بی حس حال الان که مد شده هستن انگار یه چادر نماز سفید رنگ و رو ر ...

حالا من قراره عصر برم از اونا بخرم  من می‌خوام مبل و فرش کرم باشه به نظرت تو فرش به جز رنگ کرم چه رنگی قاطی باشه بی روح نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبلای من سفیده و توش خیلی چوب بکار رفته یجورایی سبک روستایی داره.کف خونه سرامیک سفید با رگه کمرنگ طو ...

رنگ طوسی و سفید که تقریبا به همه چیز میاد ولی چون میگی طلایی داره اگه خواستی فرش سنتی بگیری به نظرم یه رنگ گرم بگیر من یه مدل چند وقت پیش دیدم کرم و نارنجی و آجری داشت خیلی قشنگ بود

چند تا گلدونم تو دکوراسیونت حتما استفاده کن

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
رنگ طوسی و سفید که تقریبا به همه چیز میاد ولی چون میگی طلایی داره اگه خواستی فرش سنتی بگیری به نظرم ...

من این فرشو پسندیدم رنگاش تو عکس خوب نیست فروشگاه شهرمون داره خودش رنگاش خیلی جون دار تره.ببین نظرت چیه؟

حالا من قراره عصر برم از اونا بخرم من می‌خوام مبل و فرش کرم باشه به نظرت تو فرش به جز رنگ کرم چه رن ...

به نظرم مبل همیشه از فرشت تیره تر بگیر 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من این فرشو پسندیدم رنگاش تو عکس خوب نیست فروشگاه شهرمون داره خودش رنگاش خیلی جون دار تره.ببین نظرت ...

و اینکه نشیمن خونم سی و شش متره من فقط میخوام دوازده مترش فرش کنم.باقیش خالیه و ساعت و گلدون و مبل میخوره

حالا من قراره عصر برم از اونا بخرم من می‌خوام مبل و فرش کرم باشه به نظرت تو فرش به جز رنگ کرم چه رن ...

عزیزم😅انشالله به خوشی و سلامتی 🌹

یه طرحای جدیدی اوردن که رنگ کرم  یا طوسی مثلا با نارنجی یا سبز تلفیق شده اونا خیلی قشنگ و خاصن ولی عزیزم هرچی که سلیقه خودته و باهاش حس خوبی میگیری انتخاب کن

ما ایرانی ها از بچگی با فرش های نقش دار و رنگ و لعاب دار بزرگ شدیم ی مدت این فرش های طوسی مد شده ولی ته دل همه مون اخرش دلمون فرش سنتی هم میخواد 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من این فرشو پسندیدم رنگاش تو عکس خوب نیست فروشگاه شهرمون داره خودش رنگاش خیلی جون دار تره.ببین نظرت ...

خیلی قشنگه👍

اینم من دیدم جالب بود

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
2810