2777
2789
عنوان

دلم میخاد جدابشم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
من خیانت تو کتم نمیره

میدونی دیشب یواشکی گوشیشو نگاه کردم دیدم تو ایتا به یه زنه پیام داده که سلام،فک کنم این یکی جدیده میخاد تازه سرصحبتو باز کنه،حالا منتظر فرصتم ایتاشو نصب کنم رو گوشیم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

من چیکارکنم پس

اگه شرایط طلاق نداری  

دو راه میمونه یا جلوش‌ وایسا و بترسونش و  از پدرش  تهعد بگیر   البته  اگه ادمی قود ک تعهد حالیش  میشد خیانت نمیکرد 

راه دومم اینه  خودتو بزنی کوچه علی چپ،  پس انداز کن  شاغل شو   کم کم حضانت بچتو بگیر شاید ی روزی شرایط  ظلاقو پیدا کردی 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونی که روش ریپ زدی انقدر ضعیف و ترسوعهدیروز هم تو یکی از تاپیکاش اکثریت گفتن جداشو ولی چسبیده بود ...

هیچ وقت فکر نمیکردم‌با کسی ازدواج میکنم ک کتکم بزنه یا فحشم بده

شوهرم عصبیه وقتی عصبی میشه هیچی نمیبینه هیچ کس نمیشناسه

مشکل از خودمم بود لجبازی کردم رومخش رفتم

ولی گذشت هم حدی داره نمدونم چیکار‌کنم دیگ بریدم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

حق طلاق ندارم،مهریه دارم.خانوادم نمیدونم پشتمن یانه ،میترسم بعدطلاق بهم شرکوفت بزنن

یه سری اتفاقات باعث میشن ضعف هات رو بشناسی الان ضعف اصلی شما ترس و وابستگی و اعتماد بنفس پایین هست 

بعد از اینکه فهمیدی خیانت کرده بهتر بود یه سری امتیازات برای خودت میگرفتی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز