2777
2789
عنوان

اینم پیرو تاپیکی که بچه سرویس عروسو ناقص کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 88 پست
یبار توی یه ظرف پیرکس عسل داد عسل و با ظرفش برداشتم آخرش مادرشوهرم گفت واسه خودت یبار هم یه ظرف پلاس ...

ای بابا چویی از تو بعیده منم بعد از یکسری از حرکات مادرشوهرم که بهم برخورد چندتا پیش دستیاشو ندادم کردم زیرگلدونی😐😂😂😂کریستال ساده هم هستن برای زیرگلدونی خیلی مناسب بود😂

عزیزم اینکه طرف بشکنه خیلی فرق داره با اینکه بشکونه و خودش مثل همونو داشته باشه ولی بگه همه جا پرسید ...

اره میدونم. من کلی گفتم

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چویی از تو بعیده منم بعد از یکسری از حرکات مادرشوهرم که بهم برخورد چندتا پیش دستیاشو ندادم ک ...

حقشه از قصد کردم 😌نه گاهی باید جلو بعضی کارها ایستاد ولی همیشه که با دعوا نمی ایستن با پنبه سر می برن 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

اونوقت شوهر من زد یه نمکدون سرکیس چینی 

و دوتا فنجون سرویس پذیرایی رو شکست 

یه ماه فرصت داشت بخره 

من یادم رفته بود 

با دیدن تاپیکت یادم افتاد

امشب یه دعوای اساسی در راهه🤣😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ای بابا چویی از تو بعیده منم بعد از یکسری از حرکات مادرشوهرم که بهم برخورد چندتا پیش دستیاشو ندادم ک ...

این خاطره ات یادم بود 🥲

چه بهت نمیاد💚😘

وای آبروم رفت 🙈 ولی لازم بود نمی دونین که 🥲