2777
2789
عنوان

دست تنها بچه بزرگ کردن سخته

410 بازدید | 25 پست

چقدر تنهایی بچه بزرگ کردن سخته. بچه م تب کرده. از سر شب خوب بود، الان باز دوباره تبش داره میره بالا. من خودم هم حالم خوب نیست و مسکن خوردم ولی جرات ندارم بخوابم. میترسم وقتی خوابم تبش بره بالاتر. از خانواده م خیلی دورم و هیچ کس نیست بهم کمک کنه. تنهایی بچه بزرگ کردن خیلی سخته. کاش خانواده م نزدیکم بودن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی سخته استامینوفن بده اگ هنوز از وعده قبلی ۶ ساعت نگذشته ایبوپروفن بده با معده پرتبش اومد پای ...

تبش اینجوریه که یه دقیقه تب داره باز قطع میشه. الان بغلم بود شیرش دادم مثل آتیش بود. تا گذاشتم خنک شد. میترسم بخوابم باز تبش بره بالا من نفهمم.

خانوادتم خونه بغلی بودن مسئولیت بچه با شماست ب خودت حس بد نده سعی کن قوی باشی. همه بچه ها مریض میشن ...

باز آدم دلش گرمه یکی هست به دادت برسه. برای بچه های خواهرم ما خیلی کمکش کردیم.

کلا از وقتی به دنیا اومده چون هیچ کمکی نداشتم خیلی سخت بوده همه چیز. 

با اینکه خونواده من خوبن ولی در مورد بچه هیچ کدوم ب دردم نخوردن.. نه کمک حالم بودن نه اطلاعات کافی بهم میدادن.. کلا هر کسی در این خصوص واقعا مادر و خاهر ب درد بخوری داره ب معنای واقعی خوشبخته.. بچه بزدگ کردن تجربه کافی میخاد ک هیچ مادری بار اول اون تجربه هارو نداره و براش سخت میگذره..

بچه اگه شیر زیاد بهش بدی دمای بدنش پایین میاد.. ابدا پاشویه نکن بچه کوچیکو ک موجب تشنج میشه.. خودتم اصلا نخاب.. تب آنی اینور اونور نمیشه.. با تب سنج بگیر.. چون هول کردی دمای نرمال بدنش و یا گر گرفتگی شم احتمالا تب میدونی.. اگه میخای راحت شی تب سنج تفنگی بگیر ک زود زود از حالش خبردار بشی.. من خودم با تفنگی راحت بودم سر بچم

من متدرم ده دق راه هست ولی تو کرونا ک خودم شوهرم بچه ۶ ماهم گرفتیم مردم و زنده شدم

ما بیست ساعت فاصله داریم، با هواپیما. اول من گرفتم بعد بچه م از من گرفت. غیر مریضی الانش کلا بچه داری سخته تنهایی. وقتی خانواده هست میتونی نیم ساعت بچه رو بذاری پیششون یه دوش بگیری یه غذای درست بخوری. حداقل ما این کارو برای خواهرم میکردیم. گاهی میگفتم شب بچه ش‌ رو بده من بخوابونم. اون وقتا مجرد بودم. شب بچه ش پیش من میموند که خواهرم هم یه نفسی بکشه. ولی وقتی آدم تنهاست همه چیز با خودشه. 

ما بیست ساعت فاصله داریم، با هواپیما. اول من گرفتم بعد بچه م از من گرفت. غیر مریضی الانش کلا بچه دار ...

راست میگی ولی منم ک نزدیک بودم کاری نمیکردن تازه ددتا بودن بچه هام

کرونا شد هم ب شوهر برس همه بچه ها خودمم درگیر شدم وقت دوتر رفتنم نداشتم ۴۰ درصد ریه م درگیر شد

2810