2777
2789
عنوان

دست تنها بچه بزرگ کردن سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 25 پست
با اینکه خونواده من خوبن ولی در مورد بچه هیچ کدوم ب دردم نخوردن.. نه کمک حالم بودن نه اطلاعات کافی ب ...

من از زیر بغلش میگیرم. اصلا با دست خودم چک نمیکنم چو خودم هم مریضم میگم شاید تب کنم خودم نفهمم بعد تب بچه رو هم نفهمم. چون قبلا برام پیش اومده. مثلا زیر بغلش ۳۷/۲ بود بعد وقتی داشتم شیر میدادم شد ۳۷/۹. الان گذاشتمش باز خنک شده. طفلک بچه م اینقدر هی دستش میزنم اصلا نمیتونه بخوابه.

من برای بچه داری بی تجربه نیستم. تا وقتی نزدیک خانواده بودم دور و برم بچه زیاد بود و دیده بودم. من بارداری م رو تنها گذروندم و سر کار هم می رفتم. تنها زایمان کردم و تنهایی هم از روز اول بچه م رو بزرگ کردم. و این خیلی سخت بوده. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی ولی منم ک نزدیک بودم کاری نمیکردن تازه ددتا بودن بچه هامکرونا شد هم ب شوهر برس همه بچه ها ...

من اگه نزدیک بودم کمکم میکردن. ما توی فامیل کلا به بچه دارا کمک میکنیم برای کاراشون. مثلا خواهرم میرفت سفر بچه ش رو که کوچیک بود میذاشت پیش من. یا وقتی بچه ش مریض بود کلا خونه مامانم میموند.

دیگه حداقل هر نیم ساعت و یک ساعت یکبار بگیر ک تب سنجتم قاطی نکنه.. اگه مطمئنی تب داره لباساشو کم کن فقط و پاشویه اصن اصن نکن.. بچه بزرگ کردن با بچه دوربر بودن خیلی فرق داره... داروهاشم ب موقع بده  دیگه دیدی تب به دارو جواب نمیده نهایت شیاف استامینیوفن بر حسب سنش بزار... دیگه خیلی دارو نده بهش ک لرز بگیره و... سعی کن فقط آرامش خودتو حفظکنی تا بهتر بتونی بهش برسی.. حالا چرا این موقع سال مریض شدید؟ ویروسی شدید یا واکسن زدی؟ اگه خودت بیمار نیسی با دستت بهتر میتونی تشخیص بدی.. 

دیگه حداقل هر نیم ساعت و یک ساعت یکبار بگیر ک تب سنجتم قاطی نکنه.. اگه مطمئنی تب داره لباساشو کم کن ...

نمیدونم چرا، هم میتونه از باد کولر باشه و هم ممکنه از کسی گرفته باشم. اول من گرفتم بعد بچه م گرفت. خودم حالم خیلی بدتر از بچه م هست و علایمم خیلی شدیدتره.

آرومم، استرس ندارم به اون صورت. میدونم بچه ها مریض میشن دیگه. فقط امشب یهو دیدم چقدر من تنها بودم از اول این مسیر و چقدر خسته م. یه کم دلم گرفت، یا شاید حسرت خوردم. درسته الان آدم قوی تری هستم ولی گاهی آدم از قوی بودن خسته میشه.

نمیدونم چرا، هم میتونه از باد کولر باشه و هم ممکنه از کسی گرفته باشم. اول من گرفتم بعد بچه م گرفت. خ ...

سلام عزیزم امیدوارم در کنار عزیزانتون خوب و خوش و سلامت باشین🙏

با اجازتون درخواست دوستی براتون می‌فرستم، اگر مایل بودید و وقت داشتید، درخواست رو قبول کنید یک دنیا ممنون می‌شم 🙏🌷

برای تصمیم گیری درباره یه مسئله‌ای که اینجا نمیتونم بپرسم