آره چرا که نه یکیو میشناسم کهنه میکنه ولی زود به زود عوض کن مثلا برا یبار جیش کردنش خوبه ولی موقع تایم خوابش پوشک کن که راحت بخوابی
وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪
ایی منم کهنه میکردم عوضش شوهرم همون پولا رو میرفت خرج زنای بدمیکرد شارژ وعطر اینا میخرید
آی گفتی!زن جماعت خودش باید برا خودش ارزش قائل باشه مرد قدر قناعت زنو نمیدونه.اسی جان با قناعت کردن تو شوهرت بدتر پررو میشه وفکرمیکنه لیاقتت همینه که کم برات خرج کنه عوض اینکه تو خساست کنی بیشتر خرج کن تاشوهرت بفهمه زندگی خرج داره و بیشتر پول دربیاره
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
آی گفتی!زن جماعت خودش باید برا خودش ارزش قائل باشه مرد قدر قناعت زنو نمیدونه.اسی جان با قناعت کردن ت ...
من فهمیدم راحت با این پولا خرج اونا میکنه مای بی بی باید میخرید تمام کهنه ها روریختم دور دوبارهم بچم پی پی کرد روی فرش مجبورشد فرش ها رو بده قالیشویی مردها پرون خیلی شوهرم تندتند بچه درست میکرد راحت و بی دردسر چون شیرخودمو میخورد اونورم کهنه میکردم چرک خشکن اینا میدادم دیگه واسه خودم دکترسده بودم مبدونستم الان این بیماری چی میخاد فقط داروخانه اما الان یه سرفه کنند سریع میبرمشون دکتر ط
یارانه شو برای خودم میخوام البته پول یارانه اش پول پوشکشه
اگه وقت شستن داری چه اشکال داره عزیزم از این متری ها بگیر ارزون تره ولی باید زیر آفتاب خشک کنی به خصوص اگه بچه دختر باشه که عفونت نگیره خواهر من هم شرایط مالی اش خیلی عالی نبود کهنه بست یکی از دوستانم هم کهنه می بست چه اشکال داره
خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
از این صابون سفید رنگ های محلی که عطاری ها دارن صابون آشتیان از اونا بگیر با اونا بشور هم با برکت هستن هم زیاد کف میکنه من لباسهای بچه آمو که لک میشه با اونا میشورم لکه رو هم از بین میبره
خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
تو خونه کهنه کن ولی وقتی جایی میری مای بی بی کن اینطوری چه اشکالی داره اگه اذیت نمی شی تازه زود هم تلاش میکنی که جیش و پی پی رو بگه من بیست و پنج سال پیش بچم رو کهنه میکردم هیچ مشکلی هم به وجود نیومد