روزای اول تو بیمارستان آزمایش گرفتن تیروییدش ۱۴ بود، مجدد روز ۱۸ام بهداشت ازمایش گرفت، ولی هنوز جوابش نیومده، تا الان قرص دادم هروز صبح، ولی تا چند روز ابتدایی ناشتا قبول میکرد، ولی بعد تا میدادم بالا میاورد همون موقع، مجبور شدم بریزم تو شیرش بهش بدم، کسی بوده اینکارو کرده باشه تاثیر داشته باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله کم کاری داره ۱۹ بود اولین روز، بعد فرداش ازمایش گرفتن دوباره چوندکتر شک داشت شده بود ۱۴ ازون موقع تاالان هم فقط بهداشت ازمایش گرفت ۲۰ روز پیش که هنوز جوابش رو نگفتن
میدونستی قرص لوکسیتین با شیر لبنیات بادام زمینی تداخل داره؟ باید با فاصله 4 ساعته باشه اگه مقدار کم ...
آخه وقتی که بزورم بهش میدی یا بالا میاره یا همون موقع امقدر گریه میکنه شیر میخواد سیاه میشه دلم نمیاد بهش شیر ندم تا ۱۰ دقیقه ام تحمل نمیکنه چه برسه به ۱ ساعت
جواب بهداشت نهایت ۵ ۶ روزه میاد. به ما بهداشت گفت اگه مشکل داشته باشه زنگ میزنیم .اگه نزدیم یعنی مشک ...
به ما گفت جوابش ۲۰ روز دیگه میاد، من چند بار رفتم گفتن اگر مشکلی باشه خودشون از ازکایشگاه بهتون زنگ میزنن، حالا امروز زنگ زدن ولی من تهران نیستم تا ۲۰ روژ دیگه جواب رو هم تلفنی نمیگن ک بدونیم، میگن حتما حضوری باید بیاید