2777
2789
عنوان

مسمومیت باشیر خشک

186 بازدید | 6 پست

خانووما توروخدا بیاید کمکم من دیشب چهاردرجه شیر خشک برا بچه زدم دوتاشو نخورده بود ک خوابم برد شوهرم شیشه رو گذاشته بود بالای سربچه ساعت شش صب بچه بیدار شد برا شیر من رفام با  ی شیشه شیر دیگه براش شیر زدم بازدم دوتاشو نخورد گذاشتم کنارم گفتم اگ تا ی نیم ساعت دیگه بیدارشد بهش بدم بعد ی ربع توخواب گریه کرد اصلااا نمیدونستم شوهرم شیشه شیرو دیشب گذاشته بالاسرم اون دیشبیه رو دادم بچه خورد حالا چیکار کنم من دارم میمییییرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشک الکی خراب نمیشه شب هوا زیاد گرم نبوده نگران نباش اگه فاسد شده بود دور از جون بچت بالا میاورد

اره تو اتاق کولر روشنه الان نیم ساعت گذشته ک بهش دادمش خدا از زبونت بشنوه و چیزی نشه

چیزی نمیشه بچه خواهرم دو سه بار اینکار رو کرده. بعد از یکساعت کلا هر چی خورده بود بالا اورد بعد هم س ...

عزیزممم.ای هفت ماهشه الان یکساعتو نیمه ک شیرو خورده فعلا چیزی نشده خداکنه طوری نشه