2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=347748799]من روزانه ۱۰۰۰ کالری میخورم ولی چون فستینگ هم انجام میدم خیلی کاهش سایز داشتم [/Qفس ...

از ساعت ۸ شب ک شام میخوری تا فردا ساعت دوازده ظهر جز آب و چایی چیزی نباید بخوری ولی از ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب کالری مجاز(۱۲۰۰) تا رو میتونی بخوری 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
دیدم عزیزمم افرین به اراده اتخیلی قشنگ شده اندامت ماشالله❤️من مامانم ۹۵ کیلوعه خیلیییییی خیلیییی. چا ...

فدااات 

عزیزم شاید استخون بندیش درشته الان ببین منم ۶۸ ولی همه میگن درشت تر میزنی  منم خیلی دوست دارم مثل باربی ب چشم بیام ولی اینقد کم کردم هنوزم تپل میام   

فدااات عزیزم شاید استخون بندیش درشته الان ببین منم ۶۸ ولی همه میگن درشت تر میزنی منم خیلی دوست دارم ...

نه اتفاقا خیلی خوب میزنی ماشالله

چون از جلو عکس گرفتی اینجوری شده

از عقب تر گرفته بودی بهتر مشخص بود

نه اتفاقا خیلی خوب میزنی ماشاللهچون از جلو عکس گرفتی اینجوری شدهاز عقب تر گرفته بودی بهتر مشخص بود

اره از جلو گرفتم ولی اینقد دوس دارم بشم ۶۰ کیلووو ک لاغر لاغر باشم از چاقی دیگه بیزار شدم