2777
2789

منطورم لوازم تحریر و چیزاییه که معلم در طول سال میخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر معلم و هر مدرسه خودش بهتون لیست میده. 

برای کلاس سوم رو خواستین من میتونم کمکتون کنم. البته بازم به معلمشون بستگی داره.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
هر معلم و هر مدرسه خودش بهتون لیست میده. برای کلاس سوم رو خواستین من میتونم کمکتون کنم. البته بازم ب ...

اره اگه میشه لطفا ملزومات کلاس سوم رو بگین

و اینکه یه سوال؛ برای تشویق بچه ها هنوز اون غرفه های جوایز هست؟وقتی خودم بچه بود از اونا تو مدرسمون بود همونایی که توش لدارم تحریر و چیزای فانتزی میذاشتن و با گرفتن نمره خوب و انجام تکالیف و غیره بر حسب امتیاز میتونستیم از توشون جایزه برداریم

اره اگه میشه لطفا ملزومات کلاس سوم رو بگینو اینکه یه سوال؛ برای تشویق بچه ها هنوز اون غرفه های جوایز ...

بله حتما

الزامی‌ها اینان:

خط‌کش شابلون دار ۲۰ سانت، پرگار ، گونیا ۳۰ ۶۰ (همه ژله‌ای باشه که نشکنه)

ماسین الزامی نیست. چون اکثر کارا معمولا خونه انجام میشه و با ماشین حساب گوشی انجام میدن. این به نظر معلم بستگی داره.

دفتر ریاضی، املا و مشق هم لازمه. مداد و پاک کن و تراش و ... هم که روال عادیه.

اینا رو من شخصا از اولیا میخوام و برای کار خودمه:

من معمولا چینه هم میگم بچه ها داشته باشن. ۴۰ تایی. ازش استفاده میکنم. 

کارت اعداد ۰ تا ۹

لونپوس

تانگرام

اره اگه میشه لطفا ملزومات کلاس سوم رو بگینو اینکه یه سوال؛ برای تشویق بچه ها هنوز اون غرفه های جوایز ...

تو بعضی مدارس همچنان هستن. 

من اصلا به کمد جایزه اعتقاد ندارم و همیشه در جلساتی که برای مادران دارم این موضوع رو میگم که اشتیاق بچه ها باید درونی و از روی علاقه باشه نه جایزه. 

جایزه مادی و ماه و ستاره هیچوقت به کسی نمیدم. به جاش تلاش میکنم با ابزار و طرح درس جذاب بچه ها رو مشتاق به درس کنم و انگیزش درونی اونها برانگیخته بشه. 

انگیزش بیرونی (جایزه) گهگاه لازمه اما اگر بخواد ملاک قرار بگیره شخصیت اون بچه رو داغون می‌کنه. بحث جایزه و تشویق به شدت مفصله و بنده حدود ۳۰ دقیقه در این مورد حرف میزنم.

در دادن جایزه های مادی و علت‌هاش به بچه ها حتما دقت کنید.

اگر اون جایزه قطع بشه آیا هنوز بچه ها کارهاشون رو با همون اشتیاق انجام میدن ؟

چه تضمینی هست درخواست‌هاشون افزایش پیدا نکنه؟

و خیلی سوال دیگه که باید هنگام در نظر گرفتن و دادن جایزه از خودتون بپرسید.

در دادن جایزه های مادی و علت‌هاش به بچه ها حتما دقت کنید.اگر اون جایزه قطع بشه آیا هنوز بچه ها کارها ...

ببخشید میشه با توجه به اینکه شما معلم هستین بهتون درخواست دوستی بدم و چند تا سوال در این باره بپرسم؟ زیاد مزاحم نمیشم