چندین ماهه اینجورم بدون اینکه آبی داخلش بره.خود به خود خیس میشه ویکی از گوشام انگار از داخل ورم داره....دکترم زیاد رفتم همشون میگن چیزی نیست...نوار گوش هم دادم سالم بود..سردرد هم میشم داخل سرم انگار. گرفته مخصوصا وقتی راه میرم....توروخدا هرکسی تجربه داره کمکم کنه...دکتر ازبس رفتم دیگه خسته شدم بخدا همش میگن اعصابت آخه عصبانی نمیشم
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
نمیخام بترسونمت عزیزم ولی یکی از آشناھا اینجوری بود ھمراہ با سرگیجہ زیاد بعد از کلی دکتر رفتن فھمیدن تومار توسرش دارہ۔انشالا ک از شما چیزی نیس ولی پیگیری کن حتما