2777
2789

والا من نمیگم خوبه یامه هرکی صلاح خودشو میدونه من سنم کم نبود ازدواج کردم ...جفتمون تحت فشار بودیم از طرفی معلوم نبود کی بتونیم عروسی بگیریم ... احتیاج داشتیم و انجام دادیم. بعدا فهمیدم خانواده شوهرم و جاریام کاملا دوران عقد رابطه داشتن براشون عادیه و واسشون تعجب بود من همون چندماه اولم اجازه نداده بودم .. ولی هیچکسی نمیدونه ما رابطه داشتیم مامانمم میگفت نکن خوب نیست ولی بخدا جفتمون سختمون بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزش قائل شدن و این حرفا مضخرفه 

به چند دلیل مخالفم از نظر خودم که منطقیه یک اینکه امکان جدا شدن تو عقد زیاده هم از نظر روحی آسیب بیشتری میبینی هم با توجه به فرهنگ کشورمون  وقتی باکره نباشی روی سرنوشتت تأثیر میزاره اسم طرف تو شناسنامه میمونه 

دوم اینکه وقتی رابطه باشه از پشت پسر باد رد میشه به قول ما ترکا،دیگه دنبال تهیه وسایل زندگی و سریع تر گرفتن عروسی نمی افته 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ارزش قائل شدن و این حرفا مضخرفه به چند دلیل مخالفم از نظر خودم که منطقیه یک اینکه امکان جدا شدن تو ع ...

ارع واقعا وقتی رابطه باشه کند پیش می‌ره اون مرد برای عروسی

..
2810