2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ۹۰ درصد نسل جدید با دوست پسراشون رابطه کامل دارن بعد شما می گی تو عقد مشکل باشه

بخدا ...بچه های ۱۶ ۱۷ ساله الان قدل زنای ۴۰ ساله تجربه دارن ... سن ازدواجم بالا رفته تو این گرونی دیگه آدم با شوهر خودشم رابطه نداشته باشه

اها بعد ک طلاق گرفتی یه درصد دهنت سرویس شد چی مهریتم نمیتونی بگیری میشی ی دستخورده و زندگیت تموم نیش ...

اولا من مهریه نمیخام اگه ازدواج کنم 

دوما دستخورده چیه؟ ماها ادمیم

چرا اون پسر رو نمیگی دستخورده

ما که هرزه بازی در نیاوردیم و با این و اون نبودیم

با ادمی که رسمی همه خبر داشتن و عاشق هم هم بودیم هم اغوشی کردیم

من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)
مخالفم بعد از ازدواج بهتره خب عقد باشن برای آشنایی بهتر حتما ک نباید جنسیش کنن هیجان عروسی رو کم میک ...

کسی برای آشنایی بیشتر نمیره عقد کنه که اگه به مشکل خوردن طلاق بگیره !! و بیافته تو دادگاه ها آشنایی کلا مرحله قبل از عقده اگه کسی بدون آشنایی معقول و رفت و آمد رفت عقد کرد دیگه واقعا آدمیه که برعکس انجام میده کارها رو 

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه . 

بله مشکل داره دوره عقد دوره آشنایی بیشتر که اگر بد بود راحت جدا شی اسمش هم پاک شه از طرفی بعد رابطه آقا خیالش راحته از ... دنبال کارهای عروسی نمیره و فشار طرز تفکر دیگران و بچه دار نشدن و ... فقط رو خانومه مگر رسمتون اکی باشه و رابطه یواشکی نباشه عرف و قبول شده باشه از طرف همه

یکی از دوستان من ازدواج کرد و تقریبا بعد ۶ ماه هم پروسه جداییش شروع شد فهمید مرد زندگیش نیست الان هر خواستگاری میاد اولین سوال باکره ای؟! و ایشونم خوشبختانه در کنار موانع ازدواج این رو دیگه نداره

بخواید نخواید تو جامعه ایران خیلی مهمه

گذشته از اون بعضی آقایون به هدف شون که میگذرن دیگه هیچ گونه تعجیلی ندارند 

اها بعد ک طلاق گرفتی یه درصد دهنت سرویس شد چی مهریتم نمیتونی بگیری میشی ی دستخورده و زندگیت تموم نیش ...

😐😐 

عزیزم الان زنای طلاق گرفته با سه تا بچه هم شانس ازدواج با پسر مجرد رو دارن! خیلیم عزت دارن 

بعد دست‌خورده برای یه خانم که با همسرش رابطه داشت کلمه درستیه؟!

اشکالی نداره همین ک ادم مراقب باشه حامله نشه چون توی عروسی سختش میشه با شکم وگرنه ک عقد همون ازدواجه اینایی هم ک‌میگن آشناییه بسته ب رسم و رسوماته ما خدمونیم آشناییمون دوران نامزدی بود عقد ی زمان برای تهیه وسایل و رفتن خونه خدت

لایک نکنننننننننن پدرسنگ بی فانوس لایک نکن . خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 🥴کاربری از ۸ فروردین ۱۴۰۳ متعلق ب اینجانب می‌باشد و تا قبل از آن مربوط به من نیست. 
اشتباه میکنن اونا عواقبش رو هم میبینن

چه اشتباهی هردو طرف لذت می برن متاسفانه تو کشور ما این طور فکرمی شه که رابطه جنسی فقط یک لذت یک طرف و برای پسر درصورتی که رابطه برای رفع نیاز های هردو طرف و اصلی ترین علت ازدواجم رابطه جنسی پس باید با کسی ازدواج کنی که از لحاظ جنسی شبیه هم باشید تا بعد ها هزاران مشکل از این بابت پیش نیاد

بله مشکل داره دوره عقد دوره آشنایی بیشتر که اگر بد بود راحت جدا شی اسمش هم پاک شه از طرفی بعد رابطه ...

باهات موافقم نمی‌دونم چرا رابطه تو عقد رو میخوان عادی کنن و گوشای خودشون رو بستن

..

پدر مادرای ما مگه خودشون هم نامزد بازی نداشتن ؟!

پس چرا انقد گیر میدن به ما؟ 

بعد مگه نمیدونن حتی پنج دقیقه تنها باشیم همه جنایتی میکنیم🤣🤣 

چرا از ۱۱ شب ببعد حروم میشه همه چی؟! 

ینی ۷ صبح ناتوانی جنسی داریم؟

2810