2777
2789
اتفاقا دقیقا بزرگترین دلیلشون موضوع بکارته و راحت تر میتونن تصمیم بگیرن و جدا بشن، دو تا از دوستای م ...

چی بگم من تو اطرافیانم کسی ندیدم که بخواد تو دوران عقد تازه اشنا بشه درنتیجه نمی تونم راجب این سبک زندگی نظر بدم

ببخشید ولی این دختر درنهایت جدا می شه اگه تو عقد جدا نشه بعد ازدواج با دوتا بچه جدا می شه جدا نشدنش ...

اگه بعد ازدواج جدا بشه لااقل این جسارت رو داشته و خودشو تو عقد حفظ کرده و کمتر تو دردسرهای بعدی میفته ، 

بنظرت آدمی ک دچار سوختگی میشه میمیره با آدمی ک تو خواب میمیره دردش یکیه ؟؟؟؟ 

..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم من تو اطرافیانم کسی ندیدم که بخواد تو دوران عقد تازه اشنا بشه درنتیجه نمی تونم راجب این سبک ز ...

عقد صرفا مال آشنایی نیست 

مال بیشتر آشنا شدنه بین این دوتا فرق هست 

و اینکه شاید بخوان محرم بشن و خیالشون راحت بشه ک همو از دست نمیدن و تلاش کنن برای رفتن زیر یک سقف 

ن داشتن رابطه کامل😐

..
اگه بعد ازدواج جدا بشه لااقل این جسارت رو داشته و خودشو تو عقد حفظ کرده و کمتر تو دردسرهای بعدی میفت ...

واقعا چه ربطی داره یعنی چی خودشو حفظ کرده چرا انقدر یک نیاز اساسی و معمولی انقدر بزرگ جلوه می دین 

عقد صرفا مال آشنایی نیست مال بیشتر آشنا شدنه بین این دوتا فرق هست و اینکه شاید بخوان محرم بشن و خیال ...

حاجی خداش گفته مشکلی نیست بعد شما می گی مشکلی هست خب اینکه تو داری به اسم مذهبی حتی حرف خداتم نقض می کنی دیگه ..

حاجی خداش گفته مشکلی نیست بعد شما می گی مشکلی هست خب اینکه تو داری به اسم مذهبی حتی حرف خداتم نقض می ...

من مذهبی نیستم 

چ طرز فکر عجیبی داری اینجوری بخوایم نگاه کنیم اون موقع ها با خطبه عقد میرفتن سر زندگی و عقد و عروسیشون یکی بود 

ن الان ک ب اسم عقد دختر خودشو کوچیک کنه بره خونه پسر بخوابه ک انقد سسته نمیتونه تا عروسی صبر کنه 

شما معلومه از کدوم مدل ها هستی 

لطفا دیگه ریپ نزن اه

..
من مذهبی نیستم چ طرز فکر عجیبی داری اینجوری بخوایم نگاه کنیم اون موقع ها با خطبه عقد میرفتن سر زندگی ...

اتفاقا البته شما قطعا مذهبی نیستین شما تفکری فرای مذهبی دارین تفکری مثل داعش و طالبان