2777
2789
عنوان

کارنامه هاتون رو گرفتین

197 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

امروز کارنامم رو گرفتم و نمره هام بین ده تا ۱۶ بود خیلی تعجب کردم من زحمت کشیده بودم واقعا فقط تا الان روم شده به مادربزرگم بگم اونم تعجب کرده چون من همیشه نمراتم بالای ۱۸ بوده الان که قسمت کارنامه نهایی رفته تو بروزرسانی بنظرتون امکان داره نمراتمو تغییر بدن من خیلی کم گرفتم بعد من مدرسه دولتی هستم و کلا بجز معلم فیزیک بقیه نصف کتاب رو هنوز تمام نکرده بودن و سر سری از روش روخوانی کردیم فقط  نمیخوام تقصیر دبیرا بندازم ولی من با این وجود کتابو خودم خوندم الان این نمره ها حق من نیست واقعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندمی؟!!اگه متوسط دومی برای هردرس یکبارمیتونی اعتراض بزنی که ممکن همون نمره ات یاکمتروبیشتربدن

دهم هستم 

بله متوسطه دومم میخوام ترمیم معدل کنم برای سال دیگه بنظر شما فقط اونایی که زیر ۱۵ هستن رو ترمیم کنم یا اونایی که ۱۵ هستن رو هم ترمیم کنم؟؟

سایت هنوز درحال بروزرسانیه میتونم برای همش اعتراض بزنم؟؟

فک کنم آره دیگه🤔

چون برای هردرس یکبارفرصت اعتراض هست

واینکه اگه نمره اعتراضت کمتربشه دیگه نمیتونی دوباره اعتراض کنی وهمون ثبت میشه

فردابرو مدرسه ات یازنگ بزن بپرس

وخدایی که بشددددت کافیست❣