2777
2789

سلام ممنون میشم راهنمایی کنید من بچم هفت ماهشه تقریبا بهش فرنی و حریر بادام و یه بارم سوپ دادم دیگه چیا میتونم بدم و چجوری درست کنم شیر خشکیه بهداشت گفت وزنش کمه

هر۳ روز یه ماده عدایی جدید امتحان کن براش

پوره سیب پخته شده

هویج خته شده

کدو سبز یا حلوایی

سیب زمینی

برنج

مرغ

ماکارونی

بلدرچین

نون لواش

به

گلابی

موز

انواع سبزیجات 

همه چیو میتونی بدی ولی با تست حساسیت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم شروع کن هر چی برای خودت درست می‌کنی یکمشو دهن بچت بزاری نترس خواهشاً بزار بچت خیلی زود با همه طعم ها آشنایی بگیره مگه حریر بادوم چقدر خاصیت و ویتامین و اصلا طعم خاصی داره همه چی به بچت بده بخدا کیف می‌کنه یکم که بزرگتر شد کباب شامی  کوکو بده دستش بزار با دستش بچتون عشق کنه 

بازم مادرشی صلاحشو بهتر میدونی دوست داشتم بگم

من مادر نیستم اما باورت میشه عموما اطرافم همه مادرن خب بخدا ندیدم یه مادر و که درست به بچش غذا بده که من پیش خودم بگم بابا ایول دمت گرم 

همش میگم افسوس یه سریا یه کارهایی میکنن در تعجبم 

مثلت به مورد خیلی مهم از همون اول بچه رو صبحونه ای بار نمیارن 

خوراکی مضر شد صبحونه من مادریو دیدم که صبح وقتی بچش از خواب بیدار شد وقتی اومد گفت من گشنمه میدونی مادر در جواب گفت چی گفت برو با داداشت یه دونه نودل بخر 

و من اون لحظه شوک شدم و خیلی خیلی بهم ریختم که چرا مادر چرا آخه نودل 

همین الان نودل برای آدم بزرگش سمه بعد فکر کن یه بچه کوچیک صبحونه نودل بخوره 

من مادریو دیدم که سر سفره با اینکه سبزی خوردن بود اما چون خودش نخورد باورت میشه بچشم لب به سبزی خوردن نزد 

..

نکنید مادرا نکنید این جوری با معده بچتون نکنید 

حواستون در کنار خیلی چیزها به یکی از مهم ترین مورد که غذا باشه ..باشه 

یه بچه نمونه کامل مادر و پدرش هست اللخصوص مادر 

یه پدر که همیشه برای کار بیرونن اما بچه خوابش با مادرشه غذا خوردنش با مادرشه و هزاران چیز دیگه 

من نمیدونم چه چیزی الان میتونم بدم که مقوی باشع

تو همه چی بده همون غذایی که خودتون می‌خورید سرشار از ویتامینه پوره میوه هم بده اونوقت ببین بچت چقدر بزرگتر میشه و خیالت راحت جونم بیشتر میگیره

من مادر نیستم اما باورت میشه عموما اطرافم همه مادرن خب بخدا ندیدم یه مادر و که درست به بچش غذا بده ک ...

نمیشه قضاوت کرد من خودم پسرم به شدت بدغذا هست، در مورد صبحونه من و باباش هرچی تو بازار بود خریدیم پیشش صبحونه خوردیم تا یاد بگیره ولی اصلأ لب به چیزی نمیزنه صبحونه اش چوب شور با چایی هست😑، یا اصلأ کیک و شیرینی و بستنی نمیخوره در عوض عاشق برنج هست اونم نه هر خورشتی مثلاً قیمه و گوشت قلقلی و خیلی چیزای دیگه نمیخوره ، بچم تا حالا پچ پچ نخورده یا خیلی چیزای دیگه ، خواهشاً مادرارو قضاوت نکنید پسرم که عاشق چوب شور هست خیلی ها منو قضاوت میکنن که به بچه فقط چوب شور میده ولی ما مادرا تمام تلاشمون رو میکنیم وقتی نمیشه نمیتونیم بچه رو گرسنه نگه داریم که

نمیشه قضاوت کرد من خودم پسرم به شدت بدغذا هست، در مورد صبحونه من و باباش هرچی تو بازار بود خریدیم پی ...

این مورد میشه اما یک به هزار عزیزم من این چیزهایی که گفتم شکر خدا بچه مشکلی نداشت اگر واقعا حساسیت باشه و شبیه شما درسته نمیشه کاری کرد انشالله عوض بشه شرایط

نمیشه قضاوت کرد من خودم پسرم به شدت بدغذا هست، در مورد صبحونه من و باباش هرچی تو بازار بود خریدیم پی ...

البته احساس میکنم گذرا هست خود ما آدم بزرگاهم یهو به یه نوع خوردنی واکنش زیادی میدیم 

بچه شما هم چوب شور پوسته خدا حفظش کنه  اما بازم دست از تلاش برندار گلم توکل بخدا