2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 19506 بازدید | 2681 پست
﷽ «فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَکُنْ مِنَ السَّاجِدِینَ»؛ (۹۸ _حجر) ✨️پس به ذکر اوصاف کمال پروردگارت ...

سلام عزیزم ممنونم چشم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیزم ممنونم چشم

سلام 😘🌹

چشمتون پر نور  زندگیتون پر رزق و روزی( چه مادی چه معنوی)

حاجاتت  روا و نیاتت مقبول حق.  

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامماه رجبه هر روز تقسیم بندی کردم تقریبا سه و نیم تسبیح سوره توحید میخونم تا بشه 10 هزار تسبیحماه ...

سلام 🌹و

روزه گرفتن در اول ماه یا ۵ شنبه های رجب از مستحبات

پر فضیلته  به ویژه روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ این ماه که به ایام

البیض معروفن.

ان شاء الله  که هممون وحتی امواتمون ازین ماه پر برکت  و

پر فیض بهره‌مند باشیم.و تا توانِ همراه توجه قلبی داریم

بتونیم ذکر و دعا و نماز و مستحبات رو بیشتر بجا بیاریم

التماس دعای ظهور🌹 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
دوستان ی سوال دارم،با پیرهن پوشیده و روسری میشه نماز خوند؟یا حتما باید چادر باشه

سلام‌ 

به طور کلی، پوشیدن چادر در نماز الزام‌آور نیس،اگر زن چادر نداشته باشد، می‌تواند از هر نوع پوشش مناسب دیگری که بدنش را بپوشاند استفاده کند. مهم این است که پوشش او در نماز مطابق با اصول حجاب اسلامی باشه

.در نماز، زن باید بدن خود را به جز صورت و دست‌ها تا مچ بپوشاند.که  چادر یکی از پوشش‌هایی است که می‌تواند این شرایط را فراهم کنه و به نوعی نشونه احترام به عبادته .

﷽ «فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَکُنْ مِنَ السَّاجِدِینَ»؛ (۹۸ _حجر) ✨️پس به ذکر اوصاف کمال پروردگارت ...

سلام عزیزم ممنون صدام زدین تاپیک رو گم کرده بودم همش میخواستم کاربرهارو که درباره نماز خوندن سوال دارن یا انگیزه ندارن بخونن  اینجا تگ کنم تاپیک رو پیدا نمیکردم .خدا خیرتون بده 🙏💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام

ممنون از تگت

سالروز شهادت امام هادی به همه ی مسلمین تسلیت  می گم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

حالم خیلی بده التماس دعا دارم،میشه برا ازدواجم دعا کنید

به شرط لیاقت 

3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج 

ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی دعاتون هستن 🤲❣️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزم خوبیمن نمازمو شروع کردم میخونم ولی صبا نمیتونم بیدار شم

سلام عزیزم 🥰

خداروشکر 🤲❣️

اونم کم کم شروع میکنی به خوندن 

اوایل سخته 

بعد آسون میشه 

ولی حتما نماز  قضا صبح رو بخون 

یکی از دوستان یه ویس پیشنهاد داد برای  اهنگ هشدار گوشی برای نماز صبح 

انجام بده شاید 

نتیجه بده😁

کسایی که نماز صبح 🐓بیدار 

نمیشین

یا سخت بیدار میشین؛ 

این صوت رو بزارین برای هشدار گوشی تون😂

تضمینی باهاش بیدار میشین😄

👇🏻

https://uupload.ir/view/aud-20240214-wa0001_6n52_55fe.mp3/

دستت درد رو بزار رو لینک نگه دذر بعد گزینه باز رو بزن 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

چه تاپیک خوبی منم کم کم دارم نماز خوندن رو شروع میکنم

ای جانم 🥰

دوست داشته باشی هر هفته برای یاد آوری نماز تگت کنین با هم باشیم 💖

🌹✨ای خالق بزرگوار من! که سنگین ترین بدهی را در خلقت ام به ذات قدسی تو دارم و تو از رحمتت، کمترین ط ...

﷽ 

«فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَکُنْ مِنَ السَّاجِدِینَ»؛ (۹۸ _حجر) ✨️

پس به ذکر اوصاف کمال پروردگارت تسبیح گو و از نمازگزاران باش

🌹خداجان، وقتی یادت میڪنم

دنیایم بوی عطر تو را می گیرد

دیوارها گل می دهند،

پنجره ها عاشق می‌شوند

وخانه دلم خوشبخت! 

و برای تمام خستگی هایم،

یڪ سجاده روبه روی تو ڪافیست! 

و این ذوق نشینی هر روز من است با تو.... 

☘️🪷 یادآوری نماز 🪷☘️

سلام مهربونهای من🥰

از خدا براتون ذوقِ سجاده نشینیِ اول وقت رو  میخوام 🤲

از پیامی که ریپلای کردم صفحه«171»رو لطفا مطالعه کنید❣️

@negahamkon    

@hiromin    

@__nur__    

@cheered    

@happyy_girl    

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

🌹✨ای خالق بزرگوار من! که سنگین ترین بدهی را در خلقت ام به ذات قدسی تو دارم و تو از رحمتت، کمترین ط ...

﷽ 

🌹خداجان، وقتی یادت میڪنم

دیوارها گل می دهند،

پنجره ها عاشق می‌شوند

وخانه دلم خوشبخت! 

و برای تمام خستگی هایم،

☘️🪷 یادآوری نماز 🪷☘️

سلام مهربونهای من🥰

@پرواز؛

@مامیجوووون    

@خدایخودموخودم    

@خیلی1سوال2دارم3بانمک‍ 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

﷽ 

🌹خداجان، وقتی یادت میڪنم

دیوارها گل می دهند،

پنجره ها عاشق می‌شوند

وخانه دلم خوشبخت! 

و برای تمام خستگی هایم،

☘️🪷 یادآوری نماز 🪷☘️

سلام مهربونهای من🥰

@littlelady25    

@عطرخدا    

@شاهزاده77‍ 

@01world_of_our_own    

@nargessssi