2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 19478 بازدید | 2679 پست
عزیزم چقد خوبی ک ادمو نا امید نمیکنی ❤❤اره دقیقا همینهدلم میخواد بشه عادتم نماز خوندن چون واقعا ب مح ...

فدات شم گلم❣️

نا امیدی از خدا یکی از راه های شیطانه 

بزرگترین گناه هم نا امیدی از درگاه خدا هست 

هیچ وقت ناامید نشو 🌱

برنانه باد صبا رو حتما نصب کن رو گوشیت تا اذان  بگه برات 

هر وقت صدای اذان گوشیت رو شنیدی خودت رو ملزم که که نماز بخونی 

هر کاری داری رو بزار کنار 

بگو خدا الان داره منو صدا میزنه 

کم کم درست میشه به لطف خدا 

ان شاء الله جوری میشه که نمیشه رهاش کرد 

جدول هفتگی نماز رو بکش 

عکسش صفحه اول هست

هر وقت نماز خوندی تیک بزن 

به خدا بگو :خدایا کمکم که هر خفته بتونم نماز بیشتری بخونم 

خودت هم تلاشت رو بکن 

سر نماز هات منم دعا کن 💖🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلامممنون از تگتسالروز شهادت امام هادی به همه ی مسلمین تسلیت می گم

🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد

🌹اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات شم گلم❣️نا امیدی از خدا یکی از راه های شیطانه بزرگترین گناه هم نا امیدی از درگاه خدا هست هیچ وق ...

عزیز دلم از لطفت خیلی خیلی ممنونم💗خیلی خوب صحبت میکنی

روی چشمم عزیزم حتما دعاتون میکنم💗💗💗

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

من از نیمه شب که میگذره میخونم .حوالی ساعت ۱ الی ۲ شب.خیلی هم دوستش دارم واقعا عشق میکنم . بعدش دیگه ...

قبول باشه قشنگم...ببین من خودم گاهی از ساعت ۸ونیم یا ۹شب میخوابم تا ۱۱ونیم یا۱۲ شب ...دیگه سحر بیدارم خیلیم سرحال و خوب ...تازه من شنیدم که میگفتن همین دوسه ساعتی که من گفتم خوابیدنش این وقت خوابیدن طلایی هستش...برا من که خدا رو شکر جواب داده مخصوصا حالا که ماه رجب هم هستیم....منم دعا کن خانم قشنگم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
میگم چه نمازهایی هست که بخونیم و سفارش شده .من نماز امام زمان و نماز شب و اثتغاصه به حضرت زهرا رو شن ...

خیلیم عالی...ولی دنیا میخوای آخرت میخوای رزق و روزی دنیایی معنوی میخوای فقط نماز شب نماز شب نماز شب 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
به روی چشم اگه قابل باشم.ممنونم از دعاتون اگه بدونید چقدر به دعا نیاز دارم .برای زندگیم

چشاتون به خوشی های عالم روشن بشه ان شاالله...من امشب شیفت خادمیم هستش حتما حتما ان شاالله به نیت رسیدن به آرزوهاتون وسعادت و عاقبت بخیری شما خدمت میکنم ان شاالله 

اللهم عجل الولیک الفرج💚