2777
2789
عنوان

شبا نزدیک صبح همش فکر تنهایی بهم فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 77 پست
ببین فکر نکن ازدواج کنی کلا وردلته که تنها نباشی جانم،اتفاقا ازدواج که میکنی بدتر تنهاتر میشی،،،وضعی ...

تنهایی فیزیکی نیست خالی بودن جایگاه فرد تنهاییه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه که اونموقع بیدار میشی ببین خدا چقدر دوستت داره صدات میکنه برای نماز صبح پاشو برو باهاش ارتباط ب ...

من دیشب بخاطر کشیکم بیدار بودم اگر یه نفر بود که منو درک میکرد انقدر سخت نبود

رحمت به شیر مادرت،،،ریدم تو شوهر کردن افتضاح ترین کار دنیا شوهر داری و بچه داری.....

من نمیفهمم اخه

اگر انقدر سختتونه چرا طلاق نمیگیرید؟ چرا بچتونو نمیذارید پرورشگاه و از مجردیتون لذت ببرید؟ 

بخدا همینایی که از ازدواج و بچه داری مینالن خودشونو به آب و آتیش میزنن که بچشون پیش خودشون باشه و حاضر نیستن طلاق بگیرن اگر هم بگیرن زودی دوباره شوهر میکنن

سلام عزیزم خوبیمن ساکن شیرازم و مدتی ریزش مو داشتم الان موهام دیگه ریزش نداره هفت ماهه ولی خیلی کم ...

سلام عزیزم

بیمارستان که کار زیبایی انجام نمیشه فقط کار درمانی انجام میدن وگرنه اسمش بیمارستان نمیشد آرایشگاه میشد 

سروش محمدی خوبه

[QUOTE=347727153]من نمیفهمم اخه اگر انقدر سختتونه چرا طلاق نمیگیرید؟ چرا بچتونو نمیذارید پرورشگاه و از مجردیتون لذت ...[/QUOT نابغه اصل حرف من اینه که ازدواج خیلی محدودیت داره،من شوهرم خیلی عاشقمه و متاسفانه بشدت به من وابستس و این محدوده کرده،بچه داری فوق العاده سخته ولی وقتی مادر میشی عاشق بچت میشی،ولی ازدواج محدودیته هم واسه زن هم واسه مرد،شوهر من امروز عصبی بود که بچه باعث شده تو کنارم نباشی،،،شوهر خودمم محدود شده مجردیش انقد دغدغه نداشت،پس واسه زنو مرد محدودیت میاره..

من نمیفهمم اخهاگر انقدر سختتونه چرا طلاق نمیگیرید؟ چرا بچتونو نمیذارید پرورشگاه و از مجردیتون لذت بب ...

منم الان این محدود شدن بخاطر مادر بودن رو بخاطر شوهرم و بچم تحمل میکنم،چون خیلی به من وابستن،منظور من اینه شما انقد حرص شوهر رو نخور قسمتت باشه خودش جور میشه،،،من قبل اینکه شوهرم بیاد خاستگاریم توی خواب دیدمش همه چیو دیدم و دقیقا دوماه بعد اومد خاستگاریم،شما هم قسمتت باشه جفتت پیدا میشه😊

[QUOTE=347727153]من نمیفهمم اخه اگر انقدر سختتونه چرا طلاق نمیگیرید؟ چرا بچتونو نمیذارید پرورشگاه و ...

محدودیت نیست مسئولیته 

مجردی فقط تا یه جایی خوبه بعدش عذاب میشه نیاز ها فشار میارن 

من ی زمانی درست همین حال و هوای شمارو داشتم و بلکن بدتر همین مدل تاپیکی هم زده بودم 

همه هم عین الان زیر تاپیک شما میومدن میگفتن زوده و ازدواج اخه و تخه و این حرفا بقدری عصبیم میکرد ک دیگ تاپیک نزدم راجب مشکلم چون درک نمیشدم 

ولی منی ک حال شمارو درک میکنم میگم ازدواج خوب اصلا هم بد نیس تو سن شما کاملا سن مناسبیه واسه ازدواج ولی لطفا هدفتو ازدواج نذار ،هدفت معیارات باشه و آدمی ک واقعا منش و شخصیت درستی داشته باشه و صد البته وضع مالیشم در نظر بگیر ،نمیگم پولدار باشه ولی بی پولی هم بداخلاقی و سردی میاره و تهش اختلافه 

من کاملا درک میکنم وقتی از تنهایی حرف میزنی و میبینی بقیه ازدواج کردن و شما ن دقیقا چ احساسایی رو داری تجربه میکنی،حق داری تنهایی خیلی سخته،ان شاء الله ی آدمی بیاد تو زندگیت ک بااحترام و عزت تنهاییاتو پر کنه و سرانجامشم خیر باشه عزیزم