2777
2789
نهایی ۲۰ کنکور ۶۵

بله تاپیک هایِ شما رو هم دنبال میکردم؛و هم نمرات نهایی تون خوب بود و هم درصد های کنکورتون🌹

لطف میکنی کتاب تست هایی که کار کردی و ازمون هایی که زدی رو بگی؟

بله تاپیک هایِ شما رو هم دنبال میکردم؛و هم نمرات نهایی تون خوب بود و هم درصد های کنکورتون🌹لطف میکنی ...

زیست خیلی سبز تک پایه شیمی هم فیزیک هم 

ریاضی مهروماه و ایکیو 

دبیرامم زیست حنیف 

شیمی مرادی 

فیزیک قضاتی 

ریاضی رو خودم میخوندم اینجوری بازده بیشتره 

ازمونم قلم چی شرکت میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس به نظر من،درصدهایِ بالات،بیشتر بخاطرِ هوش و پایه قوی بوده که داشتی؛مرسی گلم لطف کردی🌹

نه واقعا تست زیاد زدم🙃ازمونای قلمچی هم بالا میشد جزوه معین کرمی تستاش خودش ۱۵۰۰ تاس ازموناهن زیاده دیکه هموناکلی وقت میگیره روزی ۱۱ ساعت میخوندم ..ولی اشتباه هم تومسیر مطالعه ام زیاد بوده مثلا فیزیک نشرالگوهم زدم یادم رفت بگم موج ازمون فیزیک زدم اونم خوبه نردبام یازدهم زدم برای فیزیک.. و یازدهم هم آره قوی کارکردم ولی دهمم جز شیمی ویگم فیزیک  بقیه قوی نبود ولی بیشتر شیمی وزیست میخوندم بخاطرهمین وقتم روی ریاضی کمتر بود.

نه واقعا تست زیاد زدم🙃ازمونای قلمچی هم بالا میشد جزوه معین کرمی تستاش خودش ۱۵۰۰ تاس ازموناهن زیاده ...

۱۰۰ درصد که تست هم زیاد زدی

منظورم این بود ک من و شاید ۹۰ درصد کنکوریا،اگه همین منابعی ک تو زدی رو،ما هم کار کنیم شاید درصدامون مثه تو نشه،بخاطر پایه ضعیف،یکسان نبودنِ آی کیوها و...

سوال اخرمم بپرسم:چن تا آزمون جامع زدی؟کچلت کردم دیگه😂ببخشید