2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین در هفته دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 39 پست
چقدر سخته ، بیا یکم باهم درد و دل کنیم ، من دلم میخواد عزاداری کنم و بعدش بمیرم برم پیش بچه م

عزیزدلم آروم باش من کاملا درکت میکنم منم بچه مو تو هفت ماهگی بدون هيچ دلیلی ازدست دادم ایست قلبی کرده بود 

ولی اون روزها گذشت الانم امیدم به خداست که دوباره بهم یه فرزند سالم بده. ناامید نباش گلم زندگی همینقدر میتونه سختی داشته باشه مطمئن باش بعدش شیرین میشه حس میکنم مشکل انعقاد داشته باشی شاید خونت لخته میشه دکتر به من گفته هروقت که باردارشدن حتما باید هپارین تزریق کنی چون سابقه سقط داشتم. شماهم باتوجه به سقطای قبلت باید تزریق میکردی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری ناراحت باشی  

من خودم هنوز بچه ندارم ولی یکی همکارام  خیلی دنبال بچه بود چند نوبت هم ای وی  اف کرده بود ولی نشده بود 

تازه مشکل ژنتیکی هم داشتن و دکتر گفته بود نصف بچه هات مشکل دارن و سقط میشن 

خلاصه پارسال یهویی حامله شد و همه چیزش  خوب بود  بعد واسه امینوسنتز رفته بود یزد ک خیالش  راحت شه گفته بودن خیلی وقته  ایست قلبی کرده  

با این حالی ک فقط همکار بودیم ولی  من خیلی براش غصه خوردم 

از خذا میخام هر چی صلاحه پیش  بیاد 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
برای شما کی این اتفاق افتاده ؟ الان بچه داری؟ درمان شدی؟ من سونو دوم هم دادم تایید کرد که ایست قلبی ...

خیلی ناراحت شدم حالت رو درک می کنم گلم دعا می کنم خیلی زود صاحب نی نی سالم بشی که این روزا رو فراموش کنی 💚

من دقیقا پارسال  هفتم شهریور این اتفاق برام افتاد،دو تا دختر دارم و سومی بود که خدا نخواست بمونه دنبال درمان خاصی نرفتم چون اونم خداخواست ولی خب اقدام کردیم دوباره که نشد 

برای من پاتولوژی جفت مشکل نداشت دکتر گفت احتمال زیاد نقص کروموزومی بوده 

شما اگه بار چندمت هست حتما پیگیر علتش باش،هربار تکرار این اتفاق و تحملش خارج از توانه واقعا 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book

الان هم که دارم می نویسم بغض کردم به خدا 😔😭

کاش هیچ مادری این اتفاق رو تجربه نکنه خیلی سخت بودن اون روزا ولی گذشتن...برای توام می گذره باید دوباره از اول سروع کنی و تا وقتی که فرصت داری ادامه بدی و تلاش کنی 

برای این روزهات هم حتما دربارش با یه ادم امن حرف بزن با همسرت با کسی که بفهمه تورو 

من اگه همسرم و خواهرام نبودن خیلی تحملش برام سخت می شد

حتما غمت رو با یکی شریک شو و دربارش حرف بزن 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
بمیرم برای دل خودم و مادرایی که دنبال بچه ایم، من حتی پوست سرش با تار موهاش تصور میکردم😭

انشالله به مراد دلت برسی عزیزم درک میکنم میتونم بفهمم چقدر سخته

من هنوز ازدواج نکردیم ولی یکیو دوست دارم دلم میخواست از اون بچه داشتم و الان جدا شدیم نمی‌دونم چرا برای بچه ای که هیچ وقت نداشتم ناراحتم :)