2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین در هفته دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 39 پست
چقدر سخته ، بیا یکم باهم درد و دل کنیم ، من دلم میخواد عزاداری کنم و بعدش بمیرم برم پیش بچه م

خدا نکنه قوی باش علتش رو پیدا کن و دوباره اقدام‌کن.من هنوز یادم میاد زارم میزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی ناراحت شدم خودم دو تا سقط داشتم درکت میکنمحتما برو تحت نظر پریناتولوژ علتش رو پیدا کن، خو ...

پریناتولوژ چیه؟ من همدانم همچین تخصصی ندیدم اینجا، ممنون میشم راهنمایی کنید 

شما چکار کردین؟ الان بچه داری؟

کلی آزمایش دادم اعتقادی مشکل داشتم ولی آخری رو من هپارین میزدم و کلی دارو مصرف میکردم اصلا فکرش نمی کردم بازم این اتفاق بیفته من خیلی حرف شنیدم و دلمو شکوندن

عزیزدلم منم دقیقا تو همین سن بارداری بودم که جنینم ایست قلبی کرد 😔دکترم منو برای اطمینان یه مرکز سو ...

برای شما کی این اتفاق افتاده ؟ الان بچه داری؟ درمان شدی؟ من سونو دوم هم دادم تایید کرد که ایست قلبی کرده

آزمایشهای ایمنی رو کامل بده سی دی مارکهای. دکتر سقط مکرر باید بری دکتر زنان برای ما کاری نمیکنه. اص ...

نه ندارم، سی دی مارکر ندادم هنوز ، این آزمایشات رو کلینیک نازایی انجام میده که باید برم تهران

چقدر سخته ، بیا یکم باهم درد و دل کنیم ، من دلم میخواد عزاداری کنم و بعدش بمیرم برم پیش بچه م

خیلی سخته عزیز درکت میکنم ولی الان که مشکوکم به سرطان دهانه رحم میفهمم از اون بدتر هم ممکنه اتفاق بیفته

حالت تهوع تا پریروز داشتم اما از امروز کامل از بین رفته، پاهام درد می‌کنه کمرم سنگین شده حس پریود دا ...

منم چهار تا سقط داشتم ، متأسفم واقعا 

وحشتناک تر اینکه دارم یائسه میشم تو 33سالگی