2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین در هفته دهم

760 بازدید | 39 پست

من هفت هفته رفتم سونو قلب ، با چقدر خوشحالی برای اولین بار قلب جنینم تشکیل شد اما دکتر گفت سه هفته دیگه تکرار کن ، دیروز رفتم تو ده هفته بودم دیدم ایست کرده ، اون لحظه سر تخت دلم میخواست قلب خودمم ایست کنه😔😭 حالم خیلی بده من پنج تا سقط خودبخودی قبل از تشکیل قلب داشتم و الان اولین بار بود که صدای قلب جنینم رو شنیدم ، ضبط هم کردم اما الان ندارمش دیگه رفته بودم که محکم تر صداش بشنوم اما هیچ صدایی نبود ، آیا کسی بوده که اینطوری شده اما صبر کرده دوباره سونی بعد صدای قلبش شنیده باشه؟ گ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل برخدا ، خبلی سخته درکت میکنم منی که بچه هامو تو هفته ۲۸ از دست دادم 

اما سختی وحشتناک اون روزها گذشت

برای توهم میگذره

به حضرت ام البنین متوسل شه کسیو دست خالی برنمیگردونه

حسبی الله ❤

عزیزم خیلی ناراحت شدم خودم دو تا سقط داشتم درکت میکنم

حتما برو تحت نظر پریناتولوژ علتش رو پیدا کن، خودمم رفتم میخوام آزمایششها رو انجام بدم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

عزیزدلم منم دقیقا تو همین سن بارداری بودم که جنینم ایست قلبی کرد 😔

دکترم منو برای اطمینان یه مرکز سونوی دیگه فرستاد و اگه تایید بشه متاسفانه باید سقطش کنی متاسفم واقعا 💔

خدا به دلت ارامش بده امیدوارم سونو بری و قلبش بزنه 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
خیلی دکتر رفتم مشکلی نداریم یا هنوز پیدا نشده ،اما دیگه اینبار خیلی حالم بد شده چون صدای قلبش شنیدم

کاریو تایپ و آزمایشهای ایمنی و انعقادی هم انجام دادی؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
خیلی دکتر رفتم مشکلی نداریم یا هنوز پیدا نشده ،اما دیگه اینبار خیلی حالم بد شده چون صدای قلبش شنیدم

عزیزدلم انشالله خداکمکت میکنه وبچه ی سالمی بغل میگیری

میخوام لاغر کنم🔪🥴

آزمایش ایمنی انعقادی ندادی. الان دارو مصرف نمی کردی

ایمنی دادم چند مدل ، نداشتم، انعقادی هم مشکل نداشتم، اما محض احتیاط دکتر آمپول انوکسا پارین و قرص آ اس آ داد میخوردم