2777
2789
عنوان

مواظب بچه هاتون باشین مردم و انگشت نکنن 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 93 پست
آهان یادم رف بگم اینم پسره خلاصه هی من به مادرش تذکر میدم میگه نهههه تو اشتباه میکنی این بچه س 😐 فک ...

میزدی همونجاتودهنش یازیرمیزبودپاتوانچنان میزدی بهش نتونه پاشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم مطمئنم هر چی هس یه قسمتش به پدر مادرش برمیگرده

شک نکن همه چی از تو خود خونه شروع میشه 

یه زفتارای خیلی ساده که فک نمیکنیم مشکلی داشته باشه باعث انحراف بچه میشه 

مثلا یه روانشناس میگف به هیچ عنوان بچه نباید به جز یا بوس ساده روی گونه از پدرو مادر چیز دیگه ای ببینه از همون بچگی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
محيط بيرون خونه چي؟ يه محيط خيلي حساس براي تقليده بچه ام از همون سنين كم شروع ميكنه به تقليد و هرچيز ...

مگه یه بچه ی ۲ساله چقدر بیرونه ک محیط بیرون از پدر مادر بیشتر روش اثر بزاره؟؟؟!!!!!

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
جالب اینجاست سر کاری که با پسر عمم کرد مادرش میگف پدرش باهاش این کار و میکرده 😐

اره منم دیدم 

توی فامیلمون مرداشون اینجورین فکر میکنن خیلی شیرینن باید بهشون بخندیم 

پسر بچه میبیین یا شلوارش رو میکشن یا اونجاشو میگیرن مثلا بقیه بخندن 

خودشون که هیییییز و نجس 

رفیق نداره تلویزیونشون و به خاطر این مشکل جمع کردن حرکات جنسیو.. که گفتی و نمیدونم شاید

حتما رسیدگی کنید خدایی نکرده به دختری کوچیکی ت.ج.ا.و.ز کنه خیلی آسیب وارد میکنه

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
مگه یه بچه ی ۲ساله چقدر بیرونه ک محیط بیرون از پدر مادر بیشتر روش اثر بزاره؟؟؟!!!!!

زياد ... نمونش ما يه پارك دوم خونمونه همه بچه ها جمع ميشن كوچيكو بزرگ پدر مادراشون ميشينن رو نيمكت ب اينا كار ندارن اونام تا دلت بخواد باهم وقت ميگذرونن گفتم ك تاثير رفتار و تربيت پدر مادرو انكار نميكنم ولي بچه ها ذاتا علاقه پيدا ميكنن برخلاف مقررات خونه شبيه دوستانشون بشن اين علاقه به شبيع شدن توي سن بلوغ به اوج خودش ميرسه

😐😐😐😐😐چقد ریلکسن فامیلاتون ما رو بچه ها خیلی حساسیم اصلا نمیذاریم تنها تو اتاق باهم باشن 😐😐😐� ...

والا ماعم همینیم این ، این وسط اینجوری در اومده 

فکر کردی من چرا در عجبم

حتما رسیدگی کنید خدایی نکرده به دختری کوچیکی ت.ج.ا.و.ز کنه خیلی آسیب وارد میکنه

ننش خره من چیکارش کنم..

از اونورم که مشکل داره شده داستان رو داستان 

میگم نکنه واسه خاطر مشکلش هم باشه

وای یه بچه کار دنبالم کرده بود پشت چراغ گیر کرده بودم لینم همش فحشای رکیک میداد حرف بدمیزد انقدر ترس ...

ببین یه مشکلی داره نمیدونم چیه 

ما از چیزایی که دیدیم به نظرمون اتیسم خفیفِ بازم نمیدونم چون بیماری ها و اختلال های روانشناسیو.. خیلی شبیه به هم هستن و سخت میشه تشخیص داد 

به خاطر همین مادرش فکر میکنه حالیش نی 

مگه میشه بچه بالخره یه ترسی داری از کسی یا چیزی دیگه اصلا شوخی بردار نیس این موضوع😐

مادرش دعواش کرد 

دور از چشم مادرش انجام میداد 

زیر میز و‌.. و وقتی حواسش نبود 

ننش خره من چیکارش کنم..از اونورم که مشکل داره شده داستان رو داستان میگم نکنه واسه خاطر مشکلش هم باشه

درسته ننه اش خره تو راهنماییش کن

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
2810