2777
2789
عنوان

مواظب بچه هاتون باشین مردم و انگشت نکنن 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 93 پست
یا خدا بچه دوساله راهش این نیست.انگار نشنیدین تا یادش بره.دوسالس نه هفت ساله.بچه من از کوچه و بقیه ی ...

واقعا بچه هيولاييه خالمو ديوونه كرده اينم اينطوري خشمشو تخليه ميكنه هرچي ام ميگيم زدن فايده نداره  گوش نميده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا آخرای مهمونی خیلی خودم و کنترل کردم به قتل نرسونمش بالاتر گفتم یه مشکلی هم داره نمیدونم اتیسم خ ...

باید مادرش دعواکنیین مسولیتش با اونه.اگ اوتیسم داره اصلا با بچه برخورد بد نکنین فقط ممانعت

۸ و نیم اینا

وااا بچه هشت ساله انگشت می‌فهمه مگه ؟؟ 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
آهان یادم رف بگم اینم پسره خلاصه هی من به مادرش تذکر میدم میگه نهههه تو اشتباه میکنی این بچه س 😐 فک ...

میخوابوندی تو دهتش پر خون بشه

مادرشم زر زررد میگفتی از تو که امیدی نیست واسه تربیتش خودم اقدام کردم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
باید مادرش دعواکنیین مسولیتش با اونه.اگ اوتیسم داره اصلا با بچه برخورد بد نکنین فقط ممانعت

ببین نمیدونم چی داره مادرش پنهان میکنه 

سعی داره بگه سالمه 

ولی از رفتار و حرکاتش کاملا مشخصه مشکل داره 

بعد من میگم بچه اینجوری این کار و چجور انقدر خوب بلده؟؟ 

بعد ببین قشنگ جاش و بلده ها 

ن که بگی از کنجکاوی به دستی زده

واقعا بچه هيولاييه خالمو ديوونه كرده اينم اينطوري خشمشو تخليه ميكنه هرچي ام ميگيم زدن فايده نداره گ ...

بچه دوساله هیولا؟؟؟؟؟؟؟ببخشید خالتون مشکل دار رفتارای خودشه که اینطور میشه .زیادی بچرو بزرگ درنطر میگیره

لطفا بدون سوال و جواب وقضاوت  برای حاجت رواییم دعا کنید ممنونم😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اینم شانس ماعه بعد میگم این یهویی میاد اینجوری میکنه یهو پرده مردم و نزنه 😐 (دخترم خیلیم حساسم کلا ...

😂😂😂😂 نميدونم چرا اين چيزارو تعريف ميكنن بقيه از اين دنيا سير ميشم اخهههه بچه و اين حرفا

جلو و پشت سرش نمیشد فرصت گیر میاورد به هر جا دستش میرسید یه دستی میزد دوباره عینکم و برداشته مادرش ک ...

بچه احتمالا فیلمهای بد دیده احتنالا هم جلو پدر مادر یعنی پدر یامادر دیدن اونم دیده. بعضی پدرمادرها گاون و بچه هاشون گوساله میشن طبیعتا

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
میخوابوندی تو دهتش پر خون بشهمادرشم زر زررد میگفتی از تو که امیدی نیست واسه تربیتش خودم اقدام کردم

😂💔باور کن اینی که من دیدم اگه میزدمش بازم میومد 

بی تفاوت که نبودم ولی بازم ول کن نبود

ببین نمیدونم چی داره مادرش پنهان میکنه سعی داره بگه سالمه ولی از رفتار و حرکاتش کاملا مشخصه مشکل دار ...

میدونم چی میگی پدرومادرش حفط حریم خصوصی بش یاد ندن تجاوز بش یا دادن در عالب شوخی

متاسفانه 

2810