2777
2789

من بچم ۵ ماهشه کمکی ندارم بچم آرومه ولی خودم حس میکنم یکم افسردگی دارم و از اونور شبا خواب ندارم بچم می‌خوابه ها ولی من خواب ندارم صبح ها ولی دیر به بچم شیر میدم از اونور دیر به دیر پوشکش عوض میکنم چون منگ و گیجم خیلی عذاب وجدان دارم الان که مینویسم میخام گریه کنم صبح از ساعت ۸ که پوشکش عوض کردم با گریه اش از خواب پریدم ساعت دو و نیم بچه یه عالمه پس داد بود از خودم متنفرم نمیدونم چکار کنم

عزیزم خیلی بده اینجوری ک بچت عفونت میگیره .شماک میگی اروم پس کمکی لازم نداری برا روحیه خودت میتونی هم با بچه بری پارک دورورتون یا باهمسرت شبا بیرون برید وسعی کن شب بخوابی گوشی بذار کنار واگه چیزی ذهنتو مشغول کرده بشین راجبش باهمسرت حرف بزن کم کم آروم بشی فقط ب بچت خوب برس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوشی بذارزنگ وصداشوزیادکن ازخودت دورکن که بلندنشی خاموشش کنی 

به شوهرت بگوباخونه تماس بگیره بیدارت کنه خوابت ومنظم کن قبل خواب فکروخیال نکن خوابت ببره قبل خواب یه چیزشیربن مثلا عسل بخور زودبرورختخواب  چون شبانمیخوابی اینجورشدی

بخدا دست خودم نیست خوابم نمی‌بره خودم خسته شدم

شبا قبل خواب ی دمنوش آرام بخش درس کن بخور چیزی ک بدونی واس شیر دهی مضر نباشه  همسرت چ وقت میخوابه تو هم همزمان با اون بخواب اصلا گوشی پیشت نباشه یکی دوشب عادت میکنی صبح هم خیلی سرحال بیدار میشی 

خیلی نشخوار ذهنی دارم داره نابودم میکنه

همینه دیگه همین فکرای قبل خواب نمیذاره بخوابی 

من دوغ میخورم خوابم میگیره ببین چی باعث میشه خوابت بگیره 

جات وخنک کن گرمت نباشه زودبرورخت خواب  قبلش بگوهمه چی عالیه خوبه منم خوبم هیچ وقت ناامیدنباش 

خاطرات گذشته روبندازپشت دررودرشم قفل بزن  

چندین بارساعت بذار برای صبح 

به این فکرکن هیچ کسی دلسوزترازتوبه بچت نیست اون به تواحتیاج داره 

این روزاهم میگذره