2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر غذا خوردن بچه حساس نباشید گرسنه باشه خودش میخوره نه خودتو اذیت کن نه اونو

من حساس هستم عزیزم ولی اذیتش نمی‌کنم.می‌زارم خودش بازی کنه و بخوره

چقدر دوستت دارم‌ خدا
یکسال عزیزم

اسی جون من ی چیزی رو فهمیدم البته نمی‌دونم درست یا غلط،ولی دیدم،چن نفر از اطرافیانم ک ب بچه هامون فقط غذای کمکی حریره بادوم و فرنی و اینجور چیزا دادن بچه هاشون همه شون بد غذاشدن،حتی الان ک ده سالشونه،ولی اونایی دیگ ک غذای خودشونو دادن بچه هامون همه چیو میخورن،منم ب دخترم از چهار ماهگی غذامون هر چی ک بود بهش میدادم،درحدی ک فقط انگشت مو میزدم ب غذا میکردم تو دهن دخترم،کنار حریره و فرنی در حد ی قاشق چای خوری از غذای خودمم بهش میدادم،الان دیگ غذای خودش رو اصلا میل ندارم بخوره،ولی برا غذای من دست و بال میزنه 🤣

یکسالشه عزیزم.اصلا هیچی رو درست و با ولع نمی‌خوره

مولتی ویتامین رو صبح ها بده

دنت درست کن بهش بده 

دختر من تو یکسالگی استوپ غذا داشت تا ماکارونی خورد یعنی دستشو برد و مشت برداشت خورد من تا قبلش غذای نرم میدادم که انگار خیلی به طبعش دیگه سازگار نبود و با ترس میدادم که گیر نکنه گلوش 

کوکوی سیب زمینی و کتلت نرم با سیب زمینی آبپز بده 

سیب زمینی سرخ شده با نمک زردچوبه و کمی فلفل سیاه با روغن و کمی آب بپز بده بهش سلیقه غذاییش رو پیدا کن شیرش کم بشه غذاش درست میشه 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
دور از جونت عزیزم

دوتا بچه کوچیک و بدون هیچ کمکی واقعا داغون شدم. مجبور شدم برم پیش روانپزشک و داروی اعصاب بگیرم، الان خیلی بهترم نسبت به قبل. قبلا از فرط خستگی بسیار بی حوصله شده بودم و زود از کوره در میرفتم

مممنونم بابت درکت...به خدا قصد ناشکری ندارم...یه خار به پاشون بره قلبم وامیسته...ولی بی نهایت خستم.. ...

چون زندگیت با برنامه بوده و الان نمی‌تونی‌طبق برنامه ریزی پیش بری این حس‌ها رو داری.منم همین‌طورم. آدمی بودم که دایم بیرون بودم و برنامه داشتم، الان این بی نظمی گاهی خسته‌ام می‌کنه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
اسی جون من ی چیزی رو فهمیدم البته نمی‌دونم درست یا غلط،ولی دیدم،چن نفر از اطرافیانم ک ب بچه هامون فق ...

درسته عزیزم.من روش blw رو با سنتی پیش رفتم ولی چون رفلاکس داشت و‌ داره خوردنش این مدلی شد

چقدر دوستت دارم‌ خدا
2810