2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست

چقدر حرف دل منو و زدی....دقیقا یک هفته کامل حتی نتونستم سه ساعت پشت سره هم بخوابم ‌...دیشب تمان پنج دیه ها رو جمع کردم شد یکساعت و بیست دیقه که خوابیدم...دختره دو سالم داره دندون کرسی درمیاره و دقیقاااا بلایی سرم آورده که روزی صد بار یکم خدایا کمکم کن ...بی‌خواب و بیقرار ...هیچی نمیخوره ....اعصابش صفر و ید عنق ... مدام گریه ک فقط اینکه بشین کناره من بازی کن ...فکر کن تما شب رو پامه و صبح که بلند میشه توقع داره فقط آویزون من باشه و یه دیقه نمیره بازی کنه خودش ... تو دوران دندونم که هست آلرژیش و رفلاکسش بد تر میشه و عود می کنه و  واقعا حس می کنم خسته ترینم ...اما بازم شکر‌..‌میگذره...ولی واقعا دلم میخاد یه روز یرای خودم باشم ....

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
عزیزم ان شاءالله بچه هات بزرگ میشن موفقیتشون رو میبینی و کیف میکنی

ممنون عزیزم فدات

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ حرف دل منو زدی منم همه اینارو دارم و مهمون داری و یه پسر بزرگتر که باید به اونم برسم و شوهرمم که ...

خدا به صبرت برکت بده واقعا.کاملا درکت می‌کنم

چقدر دوستت دارم‌ خدا

منم اوایل مخصوا دومی اومد اذیت میشدم غصه میخوردم ولی یک بار که تو یک مغازه بودم خانوم و آقا با چنان لذتی با بچه هلم بازی میکردن خانوم گفت خداحفظشون کن خدا کاش به ماهم مث دسته گلای شما بده از اون موقع دیگ سعی میکنم از اذیتاشون ناراحت نشم بگم عب ندار میگذر عوضش خداشکر دوتا بچه سالم دارم🥰عمرا هم رود میگذره چشم روهم میزاری میبینی رفتن پی زندگیشون

میدونم گلم،فک کنم لحنم گفتارم ناجور بود،شرمنده،منم گفتم نهایت استراحت همون چن دیقس،چه میشه کرد،مادر ...

وای منم با بچه ی ده روزه اثاث کشی کردم قشنگ مرگ رو تجربه کردم و دوباره زنده شدم الان یادم میاد دلم میخواد به حال خودم گریه کنم

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
منم تو شهر غریبم...از خانواده ها دوریم...با دو تا بچه بد قلق و بد غذا و ...منم با تو موافقم

قشنگ یوقتایی به بیچارگی میرسی

یعنی خونم افتضاح🥲کثیف ترین ورژن خونمون تو این سال های زندگی مشترک همین یکسال بعد تولد بچم بوده😅یعن ...

درکت می‌کنم عزیزم. ولقعا متاسفم که همچین احساسی داری.اصلا خودت رو سرزنش نکن

چقدر دوستت دارم‌ خدا
وای بچه منم خیلی عذابم میده یه روزایی اصلا دلم نمی‌خواد از خواب پاشم از دستش. همشم میبرمش پارک و گرد ...

عزیزم واقعا درکت می‌کنم. اصلا خودت رو سرزنش نکن

چقدر دوستت دارم‌ خدا
2810