2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست
بد دات و حسود و روانی خودتی نه همجنس هات که از صبح تا شب دارن برا خانودا اشون بدو بدو میکنن

اره میبینم .  به حدی حسود  .

اونروز با یکی بحثم شد . گفت بچه دوم بیار. گفتم پس خودمون چی ؟ برگشت گفت  وا مثلا گشتی و خوش گذروندی که چی بشه ؟ بچه بیار .

گفتم تو سه بچه اوردی. یکی دخترت ۱۱ ساله شوهر دادی شده حمال خونه مادرشوهر ‌  . اونیکی رو ۱۳ ساله شوهردادی الان بارداره . خودتم داری از اعصاب قرص میخوری . ما مثل هم نیستم . فکر بچه ها و ایندشون نباشیم . بگیم میزاییم  ۱۰ سالگی شوهرمیدیم .. ...!  

اونیکی میگفت بچه دوم بیار جمع کن .  گفتم دو بچه داری . بچه هات در حسرت همه چی موندن ‌ پسر بزرگت از تاناکوراها لباس میخره  تا حالا که ۱۳ سالشه کلاس زبان و.... نفرستادی . هیچی یادش ندادی .  بچه دومتم دختره    در حسرنگت همه چی مونده  .  برگشت گفت :مادرمم میگه فکر بچه هات نیستی  

حسودای بدذات . نه به بچه هاشون میرسن نه خودشون . نه اینده بچه هاشون براشون مهمه . میشینن هی میگن بچه بیارید . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
خسته نباشی عزیزم.. مسئولیت سختیه.ولی اون موقع که لذت میبردی و اقدام میکردی باید فکر این روزا هم میکر ...

عزیزم شما چرا به جای اینکه به جایی که اشاره می‌کنم نگاه کنی به نوک انگشتم نگاه می‌کنی. 

چقدر دوستت دارم‌ خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم منم دقیقا شرایط شما رو دارم و شاغل هم هستم خونه ترکیده خودم از خونه بدتر هر جا رفتی و فرار کردی ...

دقیقا. همه‌ی مادرها این چیزا رو می‌دونن. ولی درد دل می‌کنن گاهی دیگه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
منم پسرم رفلاکسی بود دائم با ترس و لرز تمام شب رو بیدار بودم کم کم بهش شیر میدادم که پس نده.الان هم ...

میدونم گلم،فک کنم لحنم گفتارم ناجور بود،شرمنده،منم گفتم نهایت استراحت همون چن دیقس،چه میشه کرد،مادر شدن تاوان داره،من حتی مهمونی هم ک میگیرم کسی نمیاد کمکم،اسباب کشی داشتم تازه هم زایمان کرده بودم،بازم کسی نیومد کمکم،حتی خانواده خودم 💔

دختر هفت ماهه منم از دیشب شیر نمیخوره ایقددد حرص میخورم ولی برا غذا جیغ و گریه میکنه خورشتو تلیت کر ...

همین چیزی نخوردنش بیش‌تر روان من رو بهم می‌ریزه که شیطنتش بیش‌تر اذیتم می‌کنه. وگرنه تحملم زیاده

چقدر دوستت دارم‌ خدا
دخترم یکسال و هفت ماهشه روزبه روز بدتره تو فکر سومی هم هستم 🤣😂 وای هرروز دارم جارو دستی ظرف شستن و ...

درکت می‌کنم. آخه ما مادرها زود هم فراموش می‌کنیم

چقدر دوستت دارم‌ خدا
من خودم بچه دارم دوتا ولی از بس روم فشاره میگم بچه نیارید بخدا از روی دلسوزی میگم کاری هم به اسی ندا ...

عزیزم ان شاءالله بچه هات بزرگ میشن موفقیتشون رو میبینی و کیف میکنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اسی تو منی یا من تو؟؟؟؟؟؟منم یه بچه بزرگ تر دارم و بچه کوچیکم یک سالشه...منم خستم...یعنی اکثر اونایی ...

وای دقیققققا شرایط من. همین که چیزی نمی‌خورن بیش‌تر روان ادم رو بهم می‌ریزه

چقدر دوستت دارم‌ خدا

دختر منم همینجوری اذیت میکرد که پسرم امد فاصلشون تقریبا نزدیک چهار ساله الان دخترم داره ۱۰ سالش میشه دیشب که خواب بود رفتم کنارش بی هوا یادم افتاد که کی یه دل سیر با بچه ها بازی کردم این همه وسیله بازی وقتی بزرگ شدن به چه درد میخوره گریه ام گرفت از اینکه زودی بزرگ شدن 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

درکت میکنم عزیزم سخته خیلیم سخته اما میدونی این سختی تا اخر عمرمون با ما هست.من خودم تا سه سالگی پسرم فاجعه بود غذا نمیخورد غذارو نگه میداشت اصلا قورت نمیداد توقف رشد میگرفت همش الرژی های شدید غذایی داشت وای یعنی دلم میخواست خودمو میکشتم از دستش اکا گذشت الان خیلی بهتره اواخر ۵سالگیه تازه بچه‌من‌جزو بچهای سخت بود رفلاکس و الرژیو همه چیز باهم اما گذشت‌.فقط باید صبور باشی همین ببین نمون تو خونه که افسردگی بگیری غروبا که خنک شد با بچه برو پارک خودتو مثله من از بین نبر

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
کاش دوستم بودی میفرستادی میومد اینجا از این علافی و عاطل و باطل بودن درمیودم تو هم یه استراحتی میکرد ...

عزیزم چقدر مهربونی اخه.امید به خدا سر فرصت مناسبش تو هم تجربه‌اش می‌کنی

چقدر دوستت دارم‌ خدا
من خودم بچه دارم دوتا ولی از بس روم فشاره میگم بچه نیارید بخدا از روی دلسوزی میگم کاری هم به اسی ندا ...

منم تو شهر غریبم...از خانواده ها دوریم...با دو تا بچه بد قلق و بد غذا و ...

منم با تو موافقم

2810