2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست

دختر هفت ماهه منم از دیشب شیر نمیخوره ایقددد حرص میخورم ولی  برا غذا جیغ و گریه میکنه خورشتو تلیت کردم بش دادم  همچنان دارم تلاش میکنم شیر بخوره ک نمیشه

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تو منی یا من تو؟؟؟؟؟؟منم یه بچه بزرگ تر دارم و بچه کوچیکم یک سالشه...

منم خستم...یعنی اکثر اونایی که تو شرایط مان خسته ان‌...فقط میزان خسته شدنمون متفاوته...مثلا من فوق خستم😅چون یه بچه بد غذا بد خواب غر غرو و بغلی و...یک ساله که شبا تا صبح هزار بار بیدار شدم و الان برای یه خواب راحت هر کاری می کنم...بعضی بچه ها آروم ترن...حداقل غذا میخورن...ما دیگه کلکسیونمون کامله🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم خداقوتت بده

خیلیا آرزوشونه جات باشن و همه این سختیا رو به جون بخرن

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
خویکم دعواش کنی بدنیص، مادرنیصم ولی یکوچولودادزدن ترومانمیشه که، اینجوری هم لوس میشه هم غیرقابل کنتر ...

اخه یکسالشه عزیزم دعوا حالیش نمی‌شه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
واقعا همینطوره.کاش فقط خوب غذا می‌خورد

عزیزم چقدر کوچوله. بچه ها گاهی خیلی اذیت میکنن. دختر منم از روز اول انقدر گریه میکرد. هنوزم که بزرگ شده وقتی گریه میکنه فوری عصبی میشم اصلا نمیتونم صداشو تحمل کنم چون خیلی اذیت شدم. هنوز توی ذهنم مونده ولی خب  هر بچه ای یه جور اذیت داره. یه روفرشی بزرگ بگیر که اونو کثیف کنه. یه ملحفه بزرگ که راحت بتونی بشوریش. کم کم بهتر میشه

بچه همینه .بعدش میبینم تموم بچه ها همین هستن . ولی خانمها چون بدذات و حسودن نمیگن اینارو . فقط میگ ...

بخدا من که به همه میگم بچه نیارید البته به اونایی که باهاشون راحتم میگم مثلا خواهرام ولی به هرکسی بگی فک میکنه از حسودیمونه و دخالت میکنیم 

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

آخ حرف دل منو زدی منم همه اینارو دارم و مهمون داری و یه پسر بزرگتر که باید به اونم برسم و شوهرمم که از جفتشون بچه تره و همیشه دعوا داره یعنی دوست دار گاهی سرمو بکوبم به دیوار از دستشون تازه آخر سرم شوهرم میگه تو زیر کولر در حال استراحتی و خوشی کجات خسته ست جای من بودی چی میگفتی یعنی توانش داشتم به دو قسمت تبدیلش میکردم 

کاش دوستم بودی میفرستادی میومد اینجا از این علافی و عاطل و باطل بودن درمیودم تو هم یه استراحتی میکرد ...

عزیزم😍😅

علافی چیه برو استراحت کن حالش و ببر...

من دلم پر میکشه برای یه لحظه علافی

پسر منم پدرم رو در میاره، حالا چهار سالشه خیلیییی بهتر شده ولی بازم انقدر فشار میاد روم میشینم گریه میکنم، ولی خب الان یه نصف روز مامانم گاهی نگه میداره، واای یعنی شارژ میشم حسابی انقدر دلم براش تنگ میشه و دلم میخوامش فداش بشم

اخه یکسالشه عزیزم دعوا حالیش نمی‌شه

ددبگه نمیدونم ولی سعی کن یجوری بش بفهمونی😁😕

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
بخدا من که به همه میگم بچه نیارید البته به اونایی که باهاشون راحتم میگم مثلا خواهرام ولی به هرکسی بگ ...

عزیزم اسی درست خستس

ولی زمان ده بار دیگم به عقب برگرده بازم باردار میشه بچه میاره و سختی هاش رو به جون میخره

به هیچ کس توصیه نکن بچه نیاره خودشون عقل دارن تصمیم میگیرن بعدا پشمون میشم بند شما میشن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
2810