2777
2789
عنوان

من از مادر بودن مرخصی می‌خوام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 205 پست
بچه همینه .بعدش میبینم تموم بچه ها همین هستن . ولی خانمها چون بدذات و حسودن نمیگن اینارو . فقط میگ ...

ن عزیرم اینطورنیست من اصلاقرص اعصاب نمیخورم وعصبی وروانی نیستم جمع نبندید

منم همینه وضعه،دخترم ۸ ماهشه تا چهارماهگیش ،چهار ماه کامل کولیک داشت،شبا فقط جیغ میزد جدا ازین ک باید چهار پنج ساعت رو مداوم راه می‌بردمش تا آروم بشه،بیشتر دلم برای خودش میسوخت،طفل معصوم درد داشت،بعدش شد دندون درآوردن و مشکلات جدید،باور میکنی من شبا پنج دقیقه استراحت میکنم وقتی همسرم میاد،اونم میرم دستشویی🤣با خیال راحتتتت میرم 🥲ولی خب من دخترمو دوست دارم همه این کارارم با عشق انجام میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا چقدر مهربونی.همین که درک می‌کنی و نصیحتم نمی‌کنی و این حق رو بهم می‌دی که درد دل کنم شعورت رو ...

خواهش عزیزم خودم سه تا بچه بزرگ کردم کامل درکت میکنم

دوش زیاد بگیر رنگ انگشتی بخر بفرستش تو حمام تا نقاشی کن بعدم راحت شسته میشه

یه تشت اب بزار تو حمام اب بازی کنه هم خسته میشه هم اروم

من تو اشپزخونه میذاشتم حالا شما هرجا راحت تری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سه سال و چهار ماهه حس شما رو دارم دو ماه دیگه هم دومیم بدنیا میاد🤣🤣🤣

یا علی تا سه سالگی ادامه داره😂امیدوارم که به زودی نی نی خوشگلت رو صحیح و سالم بغل بگیری

چقدر دوستت دارم‌ خدا
بچه همینه .بعدش میبینم تموم بچه ها همین هستن . ولی خانمها چون بدذات و حسودن نمیگن اینارو . فقط میگ ...

😂😂😂 خیلی بامزه گفتی. ولی واقعا بدجنسی نیست یعنی میدونی سختی همراه با لذت هست. بچه زیر ۲ سال خیلی مراقبت و رسیدگی میخواد الان اسی تو این برهه سخت هست. اگه بدجنسی بودن ک ب خودشون رحم میکردن و بچه دوم نمی آوردن

وایی منم سه تا بچه دارم 18و14و8ساله از کارخونه آشپزی وبشوربساب وریخت وپاش نابودشدم آرزومه 10 روز برم جایی استراحت غذانپزم هیچ کاری نکنم 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .

دقیقا همین الان با کلی جارو جنجال پسرمو. خوابوندم و سرم داره میترکه از 5 صبح بیدارم دیشبم بزور ساعت 12 خوابوندمش خیلی برای خوابیدن اذیت میکنه یعنی از شدت خواب الودگی زار میزنه ها ولی نمیخوابه ولی من مامان افسرده و عصبی هستم گاهی دعواشون میکنم😔

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

الهی عزیزم ، بیارش پیش بچه های من خودت برو دور دور شارژ شی 😁‌‌ من سه تا بچه دارم با جون و دل درکت میکنم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

خسته نباشی عزیزم.. مسئولیت سختیه.

ولی اون موقع که لذت میبردی و اقدام میکردی باید فکر این روزا هم میکردی

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

گلم منم دقیقا شرایط شما رو دارم و شاغل هم هستم 

خونه ترکیده خودم از خونه بدتر  

هر جا رفتی و فرار کردی به منم بگو با هم بریم  

اما مطمئنم تا سر کوچه نرسیده پشیمون میشیم برمیگردیم سر خونه اول   

بی خیال بابا ...زیاد جدی نگیر...

هر چند که یکی میخاد اینارو ب خودم بگه  

بچه ها سلام...🙋‍♀️