2777
2789

خانمها داخل واژنم یچیزی مثل گوشت  ورودیش رو مسدود کرده و زده بیرون 

آب میخوره میسوزم ببخشید حین رابطه درد دارم و سوزش 

کسی میدونه چی هستش؟؟ عفونته ایا؟ اگ آره چرا حالت گوشتی داره

حتما برو دکتر معاینه شو

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما برو دکتر یا ماما وتاوقتی نفهمیدی چی هست بهداشت جنسی و ... چند برابر بیشتر رعایت کن

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
خجالب میکشم🥺

خجالت نداره اونا کارشون اینه روزی چندین نفرو معاینه میکنن لخاطر سلامتیت برو

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اولش همین جوره بعد مثل جوش یا دمل عفونتش زیاد میشه و بزرگ میشه. اگر دکتر زنان بری با عمل جراحی کیست رو درمیاره، اگه نریچند روز طول می کشه تا بزرگ بشه و خودش سر باز کنه، البته با تب و لرز و درد شدید همراهه.

2810