2777
2789
رفیق منمم دقیقا توو وضعیت توعهه.. موندم دیگ چیکار کنم واقعا 🥴

من به شخصه هیچ امیدی ندارم البته چون هر جور که منطقی به ماجرا نگا می کنم میبینم کلا غیر ممکنه چون پسره خونشون بروجرده و کلی با من فاصله داره💔

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوبه که یکی درکم کرد من همیشه آرزو داشتم عشقو تجربه کنم اما نه از نوع یه طرفش

عزیزممم:)) 

خیلیی درد دارهه میفهمم .. 

یروزم ما هم یکی واقعا عاشقمون میشهه و ما هم عاشق اون؛ 

جوری ک دیگ این چیزه یادمونم نمیااد حتییی

چقد خوبه که یکی درکم کرد من همیشه آرزو داشتم عشقو تجربه کنم اما نه از نوع یه طرفش

عزیزممم:)) 

خیلیی درد دارهه میفهمم .. 

یروزم ما هم یکی واقعا عاشقمون میشهه و ما هم عاشق اون؛ 

جوری ک دیگ این چیزه یادمونم نمیااد حتییی

وقنی میخادبره سرکار تا۲۰روز نمیاد هربار ک میره وبعدش زندگی برام بی هدف پوچ میشه انگیزه برازندگیمم ندارم اصلاایقدر ک بی حدصله میشم شاد نیسم خیلی سخاه خلاصه وقتی کنارته میفهمی بخدازندگی یعنی چی الهی همتون دچار عشق ماک مقدس از طرف خداوند بشید

عاشق شدم و تنها آرزوم اینه که تمام عمرمو بذارم که بخنده

فانتزی اینو دارم اگه مریض شد زبونم لال با عشق براش غذای مقوی درست کنم نازش کنم تا خوب بشه

دلم میخاد پیش مرگش بشم

وقتی نگاش میکنم انگار تمام آرزوهامو میبینم زیباترین موجود خالق هستی زو میبینم زیاد که نگاش میکنم بغض میکنم

از ترس از دست دادنش تو بغل خودش گریه میکنم

عطر تنش میمونه روی موهام دستام لباسام و همه چیزم وقتی خودمو بو میکنم دلم پر میکشه واسه هواش

قلبم وقتی میبینمش تندتر میزنه

2810