بی دلیل بدنم کوفته میشه گریه میکنم دلشوره دارم بیقرارم فکروخیال بی ربط دارم....توروخدا خدایااااااااا چرا نمیزاری زندگی کنم راحت...الان یکسال بیشتره عذاب میکشم از یه سرگیجه شروع شد بعدش همش سرم گیج ومنگ بود حس افتادن داشتم دیگه بعدش الان بیقرارم همش یه حال عجیبی دارم هیچی شادم نمیکنه....چکاب دادم سی تی سر دادم نوارگوش نوارقلب همش سالمه....فقط تیرویید کم کار دارم که اونم با روزی نصف قرص نرماله.....توروخدا هرکس تجربه دارم کمکم کنه توروخدا
آره عزیزم من فکر میکردم تا آخر عمرم باید اینجوری باشم و دیگه روی خوشی و آرامش رو نمیبینمبله من الان ...
خداروشکر عزیزم...برا منم دعا کن توروخدا...میگم به نظرت من الان نسبت به اوایل بهترم ومثل خواهر تون درماه دو سه بار شده یعنی نسبت به اوایل کمتر شده یعنی رو به بهبودی هستم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دارو ترس نداره گلم ،مشاوره کردم کم کم بهترشدم،مقاومت نکن که دارو نخوری حتما بخور عزیزم اشکالی نداره
ممنونم عزیزم خدا خیرت بده...اینم بگم خواهر شوهرم همین قرص های تورومبخورد بخاطر پانیکش و بعد که باردار شد گذاشت کنار والان کاملا خوبه وداروهم نمیخوره .انشاالله شمام همینطور بشید