2777
2789
عنوان

توروخدا قسم یکی به داد من برسه خدایااااااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 123 پست
پناه برخدا...من فقط وقتایی که میخام برم مهمونی یا جایی دلشوره میگیرم...وفقط وفقط فکرم پیش تیروییدم م ...

حالتهات طبیعیه گلم من قبلا یه مهمونی ساده نمیتونستم برم بیقرار میشدم لرزش میگرفتم تپش قلب شدیدداشتم درکت میکنم ربطی به تیروئید نداره فکرت درگیر میشه فکرت بیماره نه خودت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ربطی نداره گلم سرترالین نخور اگه برات تجویز کردند برو خارجیشو بخر آسنترا و بخور بهتر میشی

دوسدارم بدون دارو خوب بشم...چونکه فولکستین هم امتحان کردم بدترم کرد...فقط با نماز وخدا وذکر خودمو‌آروم میکنم.....شما چند سالگی اینجوری شدی؟؟واینکه چقدر طول کشید خوب شدید

خدا لعنتش کنه بخاطر اون حرومزاده اینجوری شدم بعد۱۴سال با یه بچه طلاق گرفتم به محض اینکه خونه دارشدم ...

آره واقعا خیلی بیماری وحشتناکیه 

این آدمای سمی باید حذف بشن منم کسی هست که وجودش منو مریض میکنه بسکه از دستش زجر کشیدم

خداروشکر که جداشدی و خوب شدی عزیزم

حالتهات طبیعیه گلم من قبلا یه مهمونی ساده نمیتونستم برم بیقرار میشدم لرزش میگرفتم تپش قلب شدیدداشتم ...

تپش قلب ندارم...فقط بیقرار میشم و بدنم کوفته میشه وسرم گیج ومنگ میشه حس افتادن دارم البته الان بهترم از اوایل....اما گاهی فکروخیال ودلشوره ولم نمیکنه دوسدارم گریه کنم...بخدا بی دلیل اینجوری شدم

اره بیخیال شدم جالب که وابستگی شدید به خونوادم داشتم الان ندارم اومدم شهر غریب زندگی میکنم گذشته بدی ...

اخی عزیزم...خب واقعا با آرامش زندگی میکنی واون علایم رو نداری دیگه؟؟تا کی باید دارو بخوری

آره واقعا خیلی بیماری وحشتناکیه این آدمای سمی باید حذف بشن منم کسی هست که وجودش منو مریض میکنه بسکه ...

توروخدا شما الان هفت ساله خوب شدید و راحت شدیذ؟؟راستی شمام اونموقع فکر می‌کردید هیچوقت خوب نمیشید وبدتر میشید؟؟

آره واقعا خیلی بیماری وحشتناکیه این آدمای سمی باید حذف بشن منم کسی هست که وجودش منو مریض میکنه بسکه ...

الهی خدا دلت آروم کنه عزیزم یه وقتا حس میکنم تمام اون گذشته خواب بوده باورم نمیشه من اون روزا رو تحمل کردم خدا معجزه کرد جداشدم الانم خبرش دارم به چه نکبتی زندگی میکنه آخرین بار بهش گفتم امثال تو یکبار مردن براشون کمه الهی عمرنوح داشته باشی و روزی هزار بار بمیری که منو مریض کردی

الهی خدا دلت آروم کنه عزیزم یه وقتا حس میکنم تمام اون گذشته خواب بوده باورم نمیشه من اون روزا رو تحم ...

توروخدا خواهر الان دیگه اون علایمو نداری و لذت میبری از جمع و مهمونی اینا؟

اخی عزیزم...خب واقعا با آرامش زندگی میکنی واون علایم رو نداری دیگه؟؟تا کی باید دارو بخوری

اره آرومم گلم برام مهم نیس تا کی دارو میخورم خیلیا باید تا آخر عمر دارو بخورن منم یکیش،مهم اینه که قرصها حالمو خوب میکنه ،الان واقعا یوقتا یادم نمیاد گذشته چجوری بودم از ذهنم پاکشون کردم 

توروخدا خواهر الان دیگه اون علایمو نداری و لذت میبری از جمع و مهمونی اینا؟

اره عزیزدلم بخدا خوبم هیچ علائمی ندارم من میترسیدم شب تنها بخوابم الان شوهرم میره ماموریت من تنهام یا یوقتا تنها میرم پیش شوهرم با قطار و هواپیما لذت میبرم،من مشهدم شوهرم عسلویه ،تنها میرم شیراز از شیراز میرم عسلویه چند روز پیشش هستم و برمیگردم دوباره

تپش قلب ندارم...فقط بیقرار میشم و بدنم کوفته میشه وسرم گیج ومنگ میشه حس افتادن دارم البته الان بهترم ...

درک میکنم عزیزم حملات پانیک هزاران مدله ولی خوب میشی گلم بدتر از من نیستی که ۱۶سال درگیر بودم