2777
2789
عنوان

توروخدا قسم یکی به داد من برسه خدایااااااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 123 پست
مهندس برق گلم تعمیر و بازسازی نیروگاههافصل پاییز زمستون انجام میشه که مصرف برق پایینه،تعمیر پالایشگا ...

خب یعنی در حالت عادی ، شش ماه دوم سال تنهایید 

درسته ؟

بچه هم دارید ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوتجا خوابگاه دارن؟؟

اره گلم کمپ مهندسی دارن من بارها رفتم یه خونه مجهز مبله بهشون میدن با خرج خوردخوراک،مثلا یه خونه سه خوابه ۴تا مهندس توش زندگی میکنن ،صبح تا عصر که پالایشگاه هستن بعدش خونه،البته شرایط عسلویه اینجوریه 

من خودمم همسرم ۲۰ روز نیست ۱۰ روز میاد ولی راستش خیلی هم بنظرم بد نیست

اگه خونواده خوبی داشته باشی زیادسخت نیست مثل دوران عقدونامزدیه همش ولی من کلا تنهام خونواده خوبی ندارم 

خانواده تون چرا تنهاتون گذاشتن؟

وابستگی شدید داشتم به خونوادم متاسفانه پسر سالار و پسردوستن دختر ارزشی نداره منم خیلی تحمل کردم رفتاراشون و یدفعه حذفشون کردم چون تبعیضهااذیتم میکرد

وابستگی شدید داشتم به خونوادم متاسفانه پسر سالار و پسردوستن دختر ارزشی نداره منم خیلی تحمل کردم رفتا ...

میفهمم 

چون منم دچار همین تبعیض از طرف خانواده م هستم‌ 

ولی با این تفاوت که بین من و اون خواهرم که اونم متاهله بشدت فرق قایل میشن مخصوصااااااااا پدرم ....

الان یکساله رفت و آمد ندارم به خونه شون

میفهمم چون منم دچار همین تبعیض از طرف خانواده م هستم‌ ولی با این تفاوت که بین من و اون خواهرم که اون ...

چقد بد،خیلی درد ناکه خیلی،من ازدواج دوممه ،۱۴سال بایه معتاد زندگی کردم خدا میدونه به مرگ رسیدم ولی خوتوادم انگار نه انگار حالا اگه پسرا یه سردردبگیرن جونشون فداشون میکنن

چقد بد،خیلی درد ناکه خیلی،من ازدواج دوممه ،۱۴سال بایه معتاد زندگی کردم خدا میدونه به مرگ رسیدم ولی خ ...

متاسفم 😔

چی بگم واقعا سخته .. 

من بخاطر همین فشار های روحی دچار حملات اضطرابی میشم هر از گاهی 😥

یهو حس ترس و دلشوره ی بی دلیل میاد سراغم ،تپش قلب ، سست شدن پاها 

متاسفم 😔چی بگم واقعا سخته .. من بخاطر همین فشار های روحی دچار حملات اضطرابی میشم هر از گاهی 😥یهو ح ...

پانیک میشی عزیزم منم همینجوری ام پانیک دارم دارو میخورم اگه نخورم فاجعه س مدام حمله دارم