انار هم یبوست میاره ها. از من گفتن. من که به دخترم دادم کار به شیاف گلیسیرین کشید.....
خوب اگه حالش خوبه و میخنده و گریه نمیکنه یعنی روی هم رفته بدنش اوکیه. ولی حساس و عصبی و بدخواب باشه. زیاد نق بزنه گریه کنه یعنی یه چیزی تو بدنش درست کار نمیکنه....
در مورد لاغریش فعلا زیاد حساس نباش. قد و وزنش روی نمودار سبزش هست یا نه؟ تو و باباش لاغر نبودین که؟ فعلا گوشت تنش زیاد مهم نیست. قد و سلامتیش مهمه. به قولی استخونش سلامت باشه.
یه پیشنهادی بدم:
تو باید بفهمی اون قرمزی دقیقا از چیه. دوازده ساله بچه های آلرژی و رفلاکسی دارم بزرگ میکنم نباید بدون عامل آلرژی زا قرمزی باشه. دون بزنه و به جلو منتقل بشه که دیگه بدتر....هم آلرژی گوارشی دیدم هم پوستی. گوارشی هم استفراغ هم التهاب مقعد. فقط و فقط وقتی یه چیزی بدنو به هم بزنه دیده میشن. درضمن وقتی مقعدش قرمز یعنی کل اون ۱۲ متر روده اش هم قرمز و ملتهبه. فقط آخرش نیست که. این واقعا مهمه رفع شه.
فهمیدم که شیر بز رو نمیتونی قطع کنی. اون به کنار...
ولی بقیه خورد و خوراکشو نوبتی و دونه دونه ۵ روز قطع کن بفهمی از چیه. اون عامل طلا هم باشه باید قطع شه وگرنه دیرتر آلرژیش خوب میشه. راستی خود آلرژی هم باعث لاغریه. ولی تو قد تاثیر نمیزاره.
تست پوستی و آزمایش خونش هم هست ولی هیچ کدوم دقیق و کامل نیست. همون مادر خودش باید دونه دونه امتحان کنه کشف کنه.....