2777
2789
عنوان

واقعا چطوری تجا میکنن من امروز حتی زورم نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 109 پست
اره عالیه خیلیم شیطونه یه دیقه نمیشینه ارومشبا ساعت نه می‌خوابه تا شیش صبح روزاهم دوسه ساعت میخابهوز ...

انار هم یبوست میاره ها. از من گفتن. من که به دخترم دادم کار به شیاف گلیسیرین کشید.....

خوب اگه حالش خوبه و میخنده و گریه نمیکنه یعنی روی هم رفته بدنش اوکیه. ولی حساس و عصبی و بدخواب باشه. زیاد نق بزنه گریه کنه یعنی یه چیزی تو بدنش درست کار نمیکنه....

در مورد لاغریش فعلا زیاد حساس نباش. قد و وزنش روی نمودار سبزش هست یا نه؟ تو و باباش لاغر نبودین که؟ فعلا گوشت تنش زیاد مهم نیست. قد و سلامتیش مهمه. به قولی استخونش سلامت باشه.

یه پیشنهادی بدم:

تو باید بفهمی اون قرمزی دقیقا از چیه. دوازده ساله بچه های آلرژی و رفلاکسی دارم بزرگ میکنم نباید بدون عامل آلرژی زا قرمزی باشه. دون بزنه و به جلو منتقل بشه که دیگه بدتر....هم آلرژی گوارشی دیدم هم پوستی. گوارشی هم استفراغ هم التهاب مقعد. فقط و فقط وقتی یه چیزی بدنو به هم بزنه دیده میشن. درضمن وقتی مقعدش قرمز یعنی کل اون ۱۲ متر روده اش هم قرمز و ملتهبه. فقط آخرش نیست که. این واقعا مهمه رفع شه.

فهمیدم که شیر بز رو نمیتونی قطع کنی. اون به کنار...

ولی بقیه خورد و خوراکشو نوبتی و دونه دونه ۵ روز قطع کن بفهمی از چیه. اون عامل طلا هم باشه باید قطع شه وگرنه دیرتر آلرژیش خوب میشه. راستی خود آلرژی هم باعث لاغریه. ولی تو قد تاثیر نمیزاره.

تست پوستی و آزمایش خونش هم هست ولی هیچ کدوم دقیق و کامل نیست. همون مادر خودش باید دونه دونه امتحان کنه کشف کنه.‌‌‌‌....

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
انار هم یبوست میاره ها. از من گفتن. من که به دخترم دادم کار به شیاف گلیسیرین کشید.....خوب اگه حالش خ ...

مرسی فدات تو نت هم زدم اره رب انار براشون خوب نیست مرسی که گفتی

نه اتفاقا خودم قدم۱۷۰ قدش به خودم رفته بلنده وزنشم خوبه ولی چون قدش بلنده لاغر نشون میده

اره بالای نمودار سبزه البته بعد از شیر بز اومد بالا

اینکه گفتی کل روده ملتهبه واقعا ترسناکه😑

اخه دختر کن که چیزی نمی خوره

فقط شیربزوعسل

جوپرکو روغن زیتون تازگی هم گوشت چرخکرده بوقلمون میریزم بعد پخت گوشتشو درمیارم

دیگه هیچی نمیسازه

راستی دوساعت پیش یکم سیب دادم بهش 

بهم جرات دوباره دادی

انگار ساخته خداروشکر

بخاطر انتی بیوتیک رفلاکس گرفته چندروزه بعد اینکه سیب دادم اصلا تو دهنش چیزی نیومده که قورت بده اخه رفلاکس پنهان میگیره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂گفتم شاید اینطوری ادم زیاد بیاد تو تاپیکم یکی بلد باشه چکارکنم دیگه چسبندگی نگیره دوبارهالان خو ...

یبوستش فقط بخاطر سردیه همون شیره که دستگاه گوارشش رو تنبل کرده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
😂😂گفتم شاید اینطوری ادم زیاد بیاد تو تاپیکم یکی بلد باشه چکارکنم دیگه چسبندگی نگیره دوبارهالان خو ...

نیازی نیست پماد رو خیلی ماساژ بدی روی اون ناحیه فقط بزن و یکم پخشش کن چند شب بزنی خودش باز میشه 

بعدش هرشب یا ی شب درمیون با ویتامین آد چربش کن و در نهایت احتمالا باز هم چسبندگی ایجاد بشه تا یکم که بزرگ بشه دیگه درست میشه

نیازی نیست پماد رو خیلی ماساژ بدی روی اون ناحیه فقط بزن و یکم پخشش کن چند شب بزنی خودش باز میشه بعدش ...

حواست هم باشه تا دیدی داره چسبندگی ایجاد میشه پماد بزن یکی دو شب بزنی سریع باز میشه اجازه نده چسبندگی زیاد بشه که بعد کارت سخت بشه

میشه بگی چی ربطی به تجا داشتاه مردم...

دخترم یسالشه به هیچ عنوان نمیزاره پماد بزنم براش اخه ماساژم لازم داره برای چسبندگیش 

اعصابم خرد بود نفهمیدم چی میزنم

گزارش بزنید پاک بشه خواهشا

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
فقط عنوانتپشمام..

ای بابا🤦‍♀️

هرچنوقت یبار تاپیکم میاد بالا

خواهشا گزارش بزنید پاک بشه مرسی 

یبوستش فقط بخاطر سردیه همون شیره که دستگاه گوارشش رو تنبل کرده

هعیییی بخدا دیگه موندم چکارکنم دوروز با خون پی پی میکرد جیغ میزد بمیرم براش

نیازی نیست پماد رو خیلی ماساژ بدی روی اون ناحیه فقط بزن و یکم پخشش کن چند شب بزنی خودش باز میشه بعدش ...

بخدا هرروز چربش میکنم باز میبینم میبنده

الانم دوباره سه میل جوش خورده 

چندسالگی خوب میشن؟

بخدا هرروز چربش میکنم باز میبینم میبندهالانم دوباره سه میل جوش خورده چندسالگی خوب میشن؟

سه چهارسالگی دیگه خوب میشه کلا

حواست باشه تا دیدی داره بسته میشه سریع پماد بزن یکی دو شب بزنی باز میشه

بقیه اوقات با ویتامین آد چرب کن که بسته نشه خیلی هم دست نزن به بچه که حساس بشه 

سه چهارسالگی دیگه خوب میشه کلاحواست باشه تا دیدی داره بسته میشه سریع پماد بزن یکی دو شب بزنی باز میش ...

خدا کنه

باشه عزیزم مرسی از توجهت♥️♥️

خخخ قربونت برم من عیبی نداره گزارش الکی بزنم مسدود میشم خب عزیز

خدانکنه عزیزم

جدی میگی من کلی گزارش زدم هرکی بهم گفت🤦‍♀️