2777
2789
عنوان

واقعا چطوری تجا میکنن من امروز حتی زورم نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا این برام سوال بود 

یعنی هیچ مقاومتی ،،مبارزه ای ،،،،چیزی نمیکنن

قضاوت نمیکنم من اکه باشم تیکه تیکه تم کننن نمیزارم شلوارم رو دربیارن،،دست میکنم چشمش رو درمیارم،،چنک میندارم صورتش ببینم می‌تونه باز تجاوز کنه 

زنده باشی عزیزم.دور نافش رو وقتی یبوست میشه در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده راحت تر دفع میکنه.ان شال ...

اره اینکارو میکنم تو نافشم چند قطره میریزم خیلی بهتر میشه

ممنون از توجهت مهربون♥️

اگه میشه گزارش بزنید پاک بشه مرسی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ای خدا با این تاپیکت. گزارش میزنم باشه

ببخشید دیگه

ممنونم 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
چه چیزا فکر میکنید اه

بابا اعصابم خرد بود دلم میخاست با یکی حرف بزنم عنوانو چرت زدم🤦‍♀️

میشه گزارش بزنید پاک بشه مرسی 

بخدا پرونده بستیم نیوکیت و کومیداژن گرفتیم اسهال شدید گرفت بمیرم براش عذاب وجدان کشت منو‌قبلش پپتی. ...

کره بهش بده سریع یبوستش خوب میشه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
چسبندگی لابیا جدی بگیر درمانش کن من چسبندگی دارم 🥺

وای هنوزم☹️

پس کی خوب میشه

هروز بزرگتر میشه کارم سخت تر شده💔

دفعه اول نوزاد بود فقط اندازه ی یه قطره جا داشت برای ادرار

خدارحم کرد فهمیدم وگرنه کلیه هاشو از دست می‌دادیم 💔

دقیقا این برام سوال بود یعنی هیچ مقاومتی ،،مبارزه ای ،،،،چیزی نمیکننقضاوت نمیکنم من اکه باشم تیکه تی ...

اتفاقا ینفر الان گفت کتکم زد با شیشه زد تو سرم💔

فقط مرگ حقه متجاوزاس

بمیرم براشخدا هر چه زودتر شفاش بده

خدانکنه مهربون

انشاالله 🤲🤲

کره بهش بده سریع یبوستش خوب میشه

دردم اینه آلرژی به پروتئین داره

غیر از چند تا ماده هرچی بخوره اسهال شدید میگیره💔

وای عزیزم شیر بز نده

کلا گوارششو به هم میریزه

اومدم تاپیکات سن دخترتو پیدا کنم. یه جای دیگه صحبت میکردیم. اگر شیر مادری نیست فقط شیر خشک ضد آلرژی مثلا آپتامیل پپتی جونیور. فعلا شیر مستقیم هیچ حیوونی رو نده. فرقی نداره بز گاو گوسفند شتر...‌ به حرف قدیمیا گوش نکن. به بچه ی زیر یک سال اصلا نباید شیر مستقیم حیوون داد، حالا بچه های ما که آلرژی دارن شاید تا دو سال‌...

یه چیزی هم بگم. الان دختر من شیر پاستوریزه گاوی میخوره و مشکلی نداره. ولی یه بار شیر بز دادم کلا التهاب مقعد داد. یعنی آلرژی شدید. طوری که حتی آلت هم قرمز شده بود. تا حالا اینطوری ندیده بودمش. خواهشا شیر بز نده. شیر خشک بعد کم کم شیر پاستوریزه‌

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
وای عزیزم شیر بز ندهکلا گوارششو به هم میریزهاومدم تاپیکات سن دخترتو پیدا کنم. یه جای دیگه صحبت میکرد ...

ممنون از توجهت عزیزم♥️

نه شیرمادر میخورد خیلی بالا میورد

شیرخشکم تماااام مارکای ساده رو تا پنج ماهگی تست کردیم با همشون دلدرد داشت

پنج ماهگی دوهفته شیربز دادم کلا همه چیزش عالی شد ولی خییییلی یبوست زاست دیگه کمکی رو شروع کردم حریره بادوم دادم یکماه اسهال شد آب خالی تا دم مرگ رفتم بچم

همه ی شیرخشکای ضد آلرژی و اچ آ ها و کامفورتا و همه نساخت

پرونده بستیم کومیداژنو نیوکیتم نساخت

دیگه به توصیه دستیار دکتر برگشتیم به همون شیر بز خدا خیرش بده

شیربزو خورد فرداش اسهال کلا تموم شد

وزنگیریش عالیه با شیربز

فقط حیف خییییلی یبوست زاست

خوده دکترم میگفت برای بچه های آلرژی شدید فقط سه تا شیرخشک هست نیوکیت کومیداژن ،گلدن گات که همون شیربزه ماهم محلیشو گرفتیم فرقی نداره که تازه سالمترم هست