2777
2789
عنوان

واقعا چطوری تجا میکنن من امروز حتی زورم نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 109 پست
خب ب من شدکتکم زدبا کمربند ..کلی شیشه کوبوند سرم..چیکار میکردم؟موهامو کشید

عزیزم

از خدا برات ارامش طلبیدم💔

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا به این چیزا فکر نکن. حیف دخترت نیست موقع درمان به این چیزا فکر کن. عوضش دعا کن خدا کمکت کنه زود ...

از بس اعصابم خرد بود

هنوزم درگیرم باهاش

چندروزه دوباره لابیاها داره بسته میشه

هفته پیش که دوروز با جیغو خون مدفوع میکرد

بعدشم نمیزاشت حتی پماد بزنم💔

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
از بس اعصابم خرد بودهنوزم درگیرم باهاشچندروزه دوباره لابیاها داره بسته میشههفته پیش که دوروز با جیغو ...

تو غذاش آلوبخارا بریز. بهش انجیر خشک بده . خیسش کن یک شب فرداش بده بخوره. میوه بده بخوره. تو غذاش روغن زیتون بریز. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تو غذاش آلوبخارا بریز. بهش انجیر خشک بده . خیسش کن یک شب فرداش بده بخوره. میوه بده بخوره. تو غذاش رو ...

فداتشم دردم اینه حساسیت شدید داره

فقط روغن زیتونو میدم 

اینقدر روغن زیتون میدم ای می م انگار نه انگار

شیر بز میخوره شدید یبوست زاس

وای چرا بچه اینجوری شدهخدا کمکتون کنه طفلک طب سنتی ک می گی خوبه بردیش؟

آلرژی داره نمیتونم دارو هیچی بهش بدم میفته به اسهال شدید

طب سنتی بردم به داروهاهم واکنش میده حتی خاکشیر چندتا دونه میدادم بهش نمیساخت💔

اصلا موضوع رو متوجه نشدم. تجاوز بود چی بود؟

بابا من اونروز اعصابم خرد بود دخترم نمیزاشت پماد بزنم براش

گفتم چطور تجاوز میکنن بیشرفا 

من یه پماد زورم ننیره بزنم بسکه جیغ میزنه و خودشو سفت میگیره

میشه گزارش بزنید پاک بشه♥️

فداتشم دردم اینه حساسیت شدید دارهفقط روغن زیتونو میدم اینقدر روغن زیتون میدم ای می م انگار نه انگارش ...

زنده باشی عزیزم.

دور نافش رو وقتی یبوست میشه در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده راحت تر دفع میکنه.

ان شالله  خدا به گل دخترت سلامتی و تندرستی بده عزیزم ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم اگر میشه لطف میکنی حست درباره من و علی بگی اگر سرانجام داره ادامه بدم اگر نه علی رغم دوست داشت ...

ببین فداتشم من خیلی وقته اوضاع روحیم داغونه

تو خونه بحث داریم بچم بدجور مریضه

اوایل همه چیزو درست میگفتم حتی اینده رو

ولی این چندوقت برا هیچکس درست نگفتم چون خالم خرابه نمی بینم هیچی 

ببخشید توروخدا دوست نداشتم نه بیارم بهت ولی میترسم اشتباه بگم تصمیم درستی نگیری