2777
2789
عنوان

نگه داشتن بچه شش ماهه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 46 پست

آدما متفاوتن دیگه.

یکی از فامیلای پدرم بود که مادرشوهره میرفت خونه پسرش.

هر شب خودشو نوه تو یه اتاق بودن و پسر و عروسش یه اتاق دیگه که راحت بخوابن.

حالا زنعموی خودم هم هست که نهایت زمانیکه نوشو تو به مهمونی بغل کنه پنج دقیقه هست و اصلا رو نمیده.

خودت جواب خودتو‌ دادی خب تو زاییدیش مادرت بچه داری هاشو کرده منم خودم خیلی خوش خواب هستم و خوابم تقریبا سنگین هست به هرحال بی دلیل نگفتن بهشت زیرپای مادران هست بالاخره باید سختی بکشی گلم‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چند تا شیشه شیر بخر بزلر بالا سرت یه فلاکس ابم اماده بزار بچت شیر خواست سریع درست کن بده بهش سخت نیست  بعد ۶ ماهم که اگه شبا شیر مخوره عالی میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

به نظرم بستگی به سن مامان داره من خواهرزادم 7 ماهشه ولی مامانم 60 ستلشه دیگه میدونیم روا نیست بهش از به دنیا اومدنش من کمک خواهرمم الانم هفته ای دو روز میام خونش میمونم کمکش باشم الانم خونشونم🙂

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

دلت خوشه   کسی حوصله شب بیداری بچه نداره،،،، من دخترم بیست روز داشت هنوز زردی داشت   و زیر مهتابی بود  از بس بیدار مونده بودم  خسته شده بودم    یه شب شوهرم  با مامانم گفتن  تو بخواب   ما مواظب بچه هستیم   ساعت ۲ نشده بود دوتاشون خواب رفتن      بازم خودم نشستم تا صبح

خودت جواب خودتو‌ دادی خب تو زاییدیش مادرت بچه داری هاشو کرده منم خودم خیلی خوش خواب هستم و خوابم تقر ...

میدونستین معنی بهشت زیر پای مادران هست اشتنباه فهمیده شده این جمله به این معنی هست ک اولاد از خدمت به مادر به بهشت میرن 🙂

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
دلت خوشه کسی حوصله شب بیداری بچه نداره،،،، من دخترم بیست روز داشت هنوز زردی داشت و زیر مهتابی بو ...

منم کل زردی شو تازه هم زاییده بودم صبح تا شب شب تا صبح بالاسرش بیدار بودم چشمام کور شد

عزیزم چند تا شیشه شیر بخر بزلر بالا سرت یه فلاکس ابم اماده بزار بچت شیر خواست سریع درست کن بده بهش س ...

همین کارو میکنم عزیزم منتها پسرم شیش صبح بیداره دلم لک زده بخوابم تا 9 و 10 صبح

2810