2777
2789
عنوان

نگه داشتن بچه شش ماهه🙁

449 بازدید | 46 پست

من تقریبا هفته ای یک بار میام شب خونه مامانم.

خیلی دوست دارم مامانم شب حواسش به پسرم باشه خودم یه دل سیر بخوابم ولی مثلا شب هم پیشش میخوابه باز منو چهار صبح بیدار می‌کنه بیا پیش بچت من سختمه🙁 تو دلم ناراحت میشم میگم خب یه شبه دیگه آدم تحمل میکنه...

البته اصلا هیچی نمیگما فقط تو دلمه چون مامانم که نزاییده خودم زاییدم وظیفه خودمه.

پسرمم شیر خشکیه...

مامان های شما هم اینطوری ان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم خودش با ما بیخوابی کشیده الان وقت استراحتشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عزیزم من 2 هفته خونه مامانم بودم کارای بچه هم خودم میکردم. با زبون بی زبونی میگفت دیگه برو...  چه انتظاراتی دارین شما 1 ساعت هم کسی بچم نگرفت

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه شش ماهه با حس بویایی مامانشو میفهمه.

و نیاز به مادر داره.

همین که شیرخشک میخوره کافی نیست.

نیاز به امنیت و آغوش مادر داره

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

ماهی یه بار میزاشتم ک برم بازار فوقش دو سه ساعت نگه داره اینقد غر میزد هم مادر هم مادر شوهر ک دیگ خودم عادت کردم ب نگه داریش ولی اعصابمو سابید ها تنهایی بزرگ کردن 

بعضیا شانس دارن میان میبرن بازی میکنن برا من نه ...

2810