2777
2789
عنوان

خانما دیگه کم آوردم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 149 پست

نه عزیزم تقصیر تو نبود

بچه که اونقدر پایین نیست

حتی اگه دهانه رحمت زخم شده باشه بازم ربطی به سقط نداره

باید علت سقط رو متوجه بشی

قبل از بارداری برو زیر نظر دکتر پریناتولوژیست

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

عزیز دلم واژن طولش از انگشت شما بیشتره بعد واژن ام دهانه رحمه تازه اونم رد کنی میرسی به رحم و کیسه آب  الکیه مگه همینجوری 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما افسردگی گرفتی سعی کن دکتر بری و یااز دمنوش های ارامبخش استفاده کنی

آره افسردگی که گرفتم خودم میفهمم

چون خنده هام همه الکیه

هر لحظه هم که هرجا هستم هرکاری میکنم معمولا به اتفاقی که افتاده فکرمیکنم و خودمو سرزنش میکنم کارم همین شده

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی خیالم راحت باشه؟راحت راحت؟چون دکترمم گفت یجوری نیست که دسترسی بهش داشته باشی

بله عزیزم خیالت راحت .اگه قرار بود اینقدر در دسترس باشه که موقع دخول پاره میشد 

اون بچه عمرش به دنیا نبوده شماخودتو مقصر ندون مطمین باش در ضمن من مادرم ماما هستن و کامل اطلاعات دارم خیالت راحت

آره افسردگی که گرفتم خودم میفهممچون خنده هام همه الکیههر لحظه هم که هرجا هستم هرکاری میکنم معمولا به ...

سعی کن به روانشناس مراجعه کنی سقط هم چون پروسه سنگینی داره به بدنت و مغزت فشار اومده حتما برو دکتر 

سلام ،عزیزم تسلیت میگم ،خدا بهت صبر بده ،

اصلأ تقصیر تو نبوده خودت رو الکی عذاب نده ،اگه به خاطر کار تو بود همون موقع باید سقط میشد نه دو روز بعد .قسمت همین بوده .

حتما براش اسم انتخاب کن.

از دهانه واژن تا کیسه آب؟خب یه انگشت ۷ سانت نیست؟

می دونم حالت بده ولی واقعا ازافکارت و حرفات عصبی شدم توکه انقد اطلاعاتت کمه چطور میخوای مادربشی اصلامحاله اینکارت دلیل سقط بوده باشه جنین مشکل داشته و مستعد سقط بودی بجای این افکار و خودآزاری به خودت برس دوباره به امید خدا باردارمیشی 

خوب بله عجیبه یه خانم باردار همچین کنجکاوی به خرج بده 

منتها همه توبارداری بالاخره نزدیکی رو دارن 

انگشت باعث این اتفاق نمیشه

نگران نباشید و برگردید به زندگی

چندوقتتون بود؟ 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
فراموش میشه !یارو جوووون دسته گل را با کلی خاطرات از دست میده دوباره زندگی را ادامه میده!!!این که جن ...

خب اونکه جوون از دست میده که خودشو مقصر نمیدونه

انقدر دوست دارم براب همسرم جبران کنم چون این مدت خیلی اذیتش کردم ولی هی فکر و خیال نمیزاره

اللهم عجل لولیک الفرج
فراموش میشه !یارو جوووون دسته گل را با کلی خاطرات از دست میده دوباره زندگی را ادامه میده!!!این که جن ...

میدونم احتمالا از ایمان ضعیفمه که اینقدر فکر و خیال میکنم

خیلیا میگن حکمتی بوده من میگم نه حتما من حق حیاتو گرفتم از بچم

اللهم عجل لولیک الفرج