2777
2789
عنوان

خانما دیگه کم آوردم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 149 پست
امیدوارم که تقصیر من نبوده باشهنمیدونم کی قراره از این فکرا دربیامباردار بشم کمتر بهش فکرمیکنم؟حالم ...

مطمئنا بهتر میشه منم بعد سقطم همش عذاب وجدان داشتم چون تو بارداری قبلیم بچه هام ایست قلبی کردن بودن تو شکمم من چند روز قبلش شکمم خورد به رخت آویزم همش میگفتم شاید به خاطر اون ضربه اونا مردن در حالی که اونطوری نبود و به خاطر خون‌رسانی ضعیف مرده بوده والان دارم بخاطرش آمپول میزنم که اینم خدایی نکرده چیزیش نشه من از اونجایی مطمئن شدم مردن اونا تقصیر من نبود چون تو این بارداریم وقتی هنوز نمیدونستم باردارم محکم با شکم خوردم زمین ولی خداروشکر چیزی نشد شما هم بهتره دیگه عذاب وجدان نداشته باشی اون بچه قسمت نبوده به دنیا بیاد انشالله خدا به زودی جاشو با یه بچه دیگه برات پر میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

مطمئنا بهتر میشه منم بعد سقطم همش عذاب وجدان داشتم چون تو بارداری قبلیم بچه هام ایست قلبی کردن بودن ...

عزیز یعنی اگه قسمت بود بدنیا بیاد من هرکارم میکردم آسیبی بهش نمیرسید؟

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنا بهتر میشه منم بعد سقطم همش عذاب وجدان داشتم چون تو بارداری قبلیم بچه هام ایست قلبی کردن بودن ...

بچه هاتون که سقط شدن دوقلو بودن؟😥

خدا نگهش داره برات عزیزجان

بارداری برای منم دعا کن از این فکرا دربیام بدنمو تقویت کنم برای بارداری های بعدی

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیز یعنی اگه قسمت بود بدنیا بیاد من هرکارم میکردم آسیبی بهش نمیرسید؟

بله عزیزم دیگه ما که نمی‌دونیم حکمت خدا تو چیه الان بعضیا هم شده که ناخواسته باردار شدن هر کار کردن که بچه سقط بشه نشده چون خدا نخواسته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

بله عزیزم دیگه ما که نمی‌دونیم حکمت خدا تو چیه الان بعضیا هم شده که ناخواسته باردار شدن هر کار کردن ...

یعنی اونا مثل کار من انجام میدادن بازم بچشون کاریش نمیشد؟

پس دست ما نیست که یه بچه ای بدنیا بیاد یا نه

اگه قرار باشه بیاد هرکار کنیم میاد اگر هم قرار نباشه هرکار کنیم نمیمونه درسته؟

اللهم عجل لولیک الفرج
بله عزیزم دیگه ما که نمی‌دونیم حکمت خدا تو چیه الان بعضیا هم شده که ناخواسته باردار شدن هر کار کردن ...

پس اینا همه دلیل پزشکی نداره؟خواست خدا بوده که موندن؟

اللهم عجل لولیک الفرج
پس اینا همه دلیل پزشکی نداره؟خواست خدا بوده که موندن؟

چرا دیگه الان دفعه قبل برای بچه های من خون‌رسانی نشده بود که مرده بودن خب این دلیل پزشکیشه ولی من که هیچ نقشی تو مردنشون نداشتم که خدا نخواسته بمونن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی اونا مثل کار من انجام میدادن بازم بچشون کاریش نمیشد؟پس دست ما نیست که یه بچه ای بدنیا بیاد یا ن ...

بله عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا دیگه الان دفعه قبل برای بچه های من خون‌رسانی نشده بود که مرده بودن خب این دلیل پزشکیشه ولی من که ...

و این یکی رو هم که دلیلش رو فهمیدین و براتون مونده چون خدا میخواسته دلیلش پیدا بشه و این بچه قرار بوده بمونه درسته؟

اللهم عجل لولیک الفرج
بچه هاتون که سقط شدن دوقلو بودن؟😥خدا نگهش داره برات عزیزجانبارداری برای منم دعا کن از این فکرا دربی ...

بله دوقلو بودن برات دعا میکنم به زودی دامنت سبز بشه و سرت آنقدر با بچت گرم بشه که به این روزای سخت بعد سقط اصلا فکرم نکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و این یکی رو هم که دلیلش رو فهمیدین و براتون مونده چون خدا میخواسته دلیلش پیدا بشه و این بچه قرار بو ...

آره عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله دوقلو بودن برات دعا میکنم به زودی دامنت سبز بشه و سرت آنقدر با بچت گرم بشه که به این روزای سخت ب ...

ممنون عزیزدلم دارم میرم مشهد دعا کنین بتونم برم حرم میخوام ساعت ها بشینم و از خود امام رضا بخوام که دیگه دنبال مقصر نگردم بسپرم به خودشون و خدا

که خودشون بهم آرامش بدن

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون گلممیشه درخواست بدم با هم در ارتباط باشیم؟این روزا خیلی نیاز دارم با یکی حرف بزنم

بله عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من که برای زایمان رفته بودم دستشون را تا ارنج میکردن برای معاینه 

کیسه ابم پاره نشد 

تازه اخر شب با یه چیزایی اومدن سروقتم تا کیسه اب را پاره کنن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...